Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Sims 3 Island Paradise İle Serinletmeye Hazır

 
    Yaz geldi ve şimdi TheSims(tm) Studio'nun en sıcak genişleme paketiyle tatile kaçmanın
tam zamanı. Bir Electronic Arts Inc. markası olan Maxis(tm) bugün PC/Mac® için The Sims 3 Island Paradise Genişleme Paketinin tüm Avrupa ve Türkiye'de satışa sunulduğunu duyurdu. Oyuncular ilk kez dalgaların altına dalıp okyanus zeminini keşfe çıkabilecek, kendi teknelerini inşa edip keşfedilmemiş adalara doğru yolculuk yapabilecek ve beş yıldızlı bir tatil köyü işletebilecekler. The Sims PC oyun serisinde ilk kez sunulan bir çok yenilikçi özelliğe sahip olan The Sims 3 Island Paradise, oyunculara karada ve denizde keşfedebilecekleri yepyeni fırsatlarla dolu yeni bir dünya sunacak.

    "The Sims Studio The Sims 3 Island Paradise ile oyunculara evlerinden ayrılmalarına gerek kalmadan tropik birtatil geçirme olanağı sağlayacak," diyor The Sims Yapımcısı Ryan Vaughan. "Oyuna eklediğimiz çok sayıda yeni oynanış özelliği sayesinde oyuncular aynı gerçek hayattaymış gibi kendilerini sıcak plajların o büyülü havasına kaptıracaklar."

    The Sims 3 Island Paradise'ta oyuncular şnorkel veya tüple dalış yaparak deniz altındaki canlılar, toplanabilir eşyalar, mağaralar ve batık hazinelerle dolu su dünyasını keşfe çıkabilecekler. Oyuncular su altındaki keşif gezilerinde denizkızlarıyla tanışma, efsanevi deniz yaratıklarıyla karşılaşma ve köpekbalıkları ile ölümcül yüzleşmelerin de dahil olduğu yepyeni maceralar yaşayabilecekler.

    Sürekli olarak dolaşmak ve farklı adalar keşfetmek isteyen oyuncular ise teknelerinin keyfini çıkarabilecekler. Bir Sims oyununda ilk kez yer alan ve tamamen kişiselleştirilebilen bu yüzen evler oyunculara hayatlarını ister tamamen denizde geçirme, ister günübirlik olarak karadan uzaklaşma imkanı verecek.
 
    Tabi güneş demek yalnızca eğlence demek değil. İşletmeye yönelmek isteyen oyuncular kendi tatil köylerini inşa edip işletebilecekler. İster su kaydırakları ve açık büfesiyle
ailelere yönelik bir tatil köyü yapabilecek, kuma kurulmuş bungalovlarla romantik kaçamaklara veya bilardolu barlarıyla bekarlara yönelik işletmeler inşa edebilecek, tatil köylerinin başarısını etkileyecek yönetim kararları verebilecekler. Oyuncular havuz ve ateşte yürüme çukurları eklemekten misafir odalarını güzelleştirmeye, günün özel içeceğini seçmeye kadar tatil köylerinin tüm özelliklerini müşterilerden gelen yorumlara bağlı olarak değiştirebilecekler.
 
Basın Bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Sims 3 Will Wright basın bülteni EA Games Electronic Arts PC PS3 Xbox 360 DS Wii 3DS
The Last of Us, Yine İngiltere'nin En Çok Satanı Aion'un Türkçe Yaması Eylül'de Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2013 22:12:20

0
Niye bence sims 4 çıkana kadar en iyi en güzeli bu zaten hangi sims son çıktıysa onda herşeyden daha fazla ve daha moda oluyo.

iamburak

2.7.2013 20:26:09

0
Kulağa hoş geliyor eğlenceli olacak gibi ancak hepsini bir DLC'de toplamak varken neden hepsi ayrı ayrı onlarca DLC'de çıkıyor onu anlamıyorum.

Executor06

2.7.2013 10:02:41

0
4 ün yapımına başlanmıştı yanılmıyorsam, yine oyunu eksip çıkarıp sonradan dlc ye boğma politikasını uygulamazlar inşallah

BSC Misafiri

1.7.2013 18:12:57

+2
harbiden yeter bu kadar eklenti paketi korsan hiç sevmem sadece şu sims 3 ün eklentilerini korsan indirmeyi düşünüyorum bende 4 eklenti 1 stuff var ama bende takip edemiyorum hızına yetişilmiyor artık bu ea'nin

goksel1905

1.7.2013 17:15:17

+2
Yeter artık oyuncuları sömürdüğünüz. Adam gibi sims 4 çıkarın bütün yenilikleri orda sunun ama ne olacak işte paragöz ea.

BSC Misafiri

1.7.2013 15:32:00

0
Kulağa hoş geliyor

- The Stig -

1.7.2013 15:29:20

0
bizim karttan 40 euro daha gidecek anlaşılan :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız