Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Origin'in Geliştirilmesi İçin Yardım İstiyor

 
   Electronic Arts, kullanıcı deneyimini bir adım daha ileriye taşımak için yeni bir proje başlattı. Bu proje kapsamında Origin ile ilgili fikirlerinizi firmaya aktarmanız isteniyor.
 
   Bu platformda bulunmasını istediğiniz özellikleri belirtebilir ya da değiştirilmesi gereken yönleri açıklayabilirsiniz. Bu fikirler bir havuzda toplanacak ve belki de Origin'in geleceğini belirleyecek. Eğer siz de bu platform hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız buradaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Origin PC Survey anket deneyim sorun öneri fikir
EA Yetkilisi: "Zavallı Black Ops II" Max Payne 3'ten Yepyeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

satantribal

3.5.2012 11:39:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: oyunbilgini57 EA olmasa siz Battlefıeld , FIFA , MoH , NFS gibi serileri rüyanızda görürdünüz be !
nfs olmadan napardım bilemiyorum tüh pişman oldum bak şimdi. fifa desen 5 sene onceye kadar adı okunmuyordu. fifa 11 e kadar pc de neler çektik. moh hala hit bir oyun değil ne cod ile nede bf ile yarışamaz. bu firma güzelim mass effect serinin içine etmiştir. parayı veren olduğu için daha iyi olabilecek oyun projelerinin önünü kesmiştir geliştiricilerin her işine salça olmuştur.

oyunbilgini57

3.5.2012 11:29:06

-1
EA olmasa siz Battlefıeld , FIFA , MoH , NFS gibi serileri rüyanızda görürdünüz be !

- The Stig -

3.5.2012 11:16:17

0
la sadece 225 kişi yorum atmış :D demekki kullanıcı sayısı o kadar..:)

HoLLyqan

3.5.2012 10:49:36

0
Zavallı EA.

BSC Misafiri

3.5.2012 08:58:51

+4
Steam'den kopyala yapıştır yapsın :D

harunsuv

3.5.2012 08:23:53

+1
Verilen fikirlerin telif ücretini verecek mi? :)

satantribal

3.5.2012 04:29:33

0
bu mamilan neyce yazıyor bi bk anlamadım. EA nin bu paragöz firmanın batışını gördüğüm an en mesut günüm olacak.

BSC Misafiri

3.5.2012 03:03:31

+3
FIFA için yaptığınızı yapın ve Steam i kopyalayın.

BSC Misafiri

3.5.2012 03:03:26

0
@mamilan "Zavallı EA Şuanda Steam Devri Steamdan Önce Yada Aynı Zamanda Bir Mücadele Söz Konusu Olsaydı Belki Geçebilirdi Ama Zavallı EA Artık imkansız Steam Aldı Başını Gitti Sizin 5-6 Oyununuz İçin Sistem Kurmuyor Steam Her Türlü Oyunu Tüketicilerine Sunuyor Şimdi Steamdamı Originsdemi oyunlar daha fazla bu sorunun cevap tabiki steam belki EA Fazla Eleştirmiş olaiblirim bugünkü sözü 6-7-8 Orjinal alan biri olarak sonuna kadar hakketigini Düşünüyorum" Tamam üsttekini anladık da alttaki ne oluyo?!? "Tamam Yeni Bir Grafik Motoru Lazım ama Xbox 360 Biraz Daha İyi Olması Lazımki Grafik Motorunu Yenilesin Liveda En Çok oynanan oyunu neden grafik motorunu degiştirip xbox kaldıramadıgı bir seviyeye çıkartsınlar sizce mantıklımı microsoft ile Activision arasında bence bir antlaşma var"

mamilan

3.5.2012 01:45:36

-2
Zavallı EA Şuanda Steam Devri Steamdan Önce Yada Aynı Zamanda Bir Mücadele Söz Konusu Olsaydı Belki Geçebilirdi Ama Zavallı EA Artık imkansız Steam Aldı Başını Gitti Sizin 5-6 Oyununuz İçin Sistem Kurmuyor Steam Her Türlü Oyunu Tüketicilerine Sunuyor Şimdi Steamdamı Originsdemi oyunlar daha fazla bu sorunun cevap tabiki steam belki EA Fazla Eleştirmiş olaiblirim bugünkü sözü 6-7-8 Orjinal alan biri olarak sonuna kadar hakketigini Düşünüyorum Tamam Yeni Bir Grafik Motoru Lazım ama Xbox 360 Biraz Daha İyi Olması Lazımki Grafik Motorunu Yenilesin Liveda En Çok oynanan oyunu neden grafik motorunu degiştirip xbox kaldıramadıgı bir seviyeye çıkartsınlar sizce mantıklımı microsoft ile Activision arasında bence bir antlaşma var
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız