Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Montreal : "Army of Two Fazla Amerikanvariydi."

Army of Two : 40th Day, 2010'un ilk aylarında raflardaki yerini alacak.
2 kişi co-op modu odaklı macera oyunu Army of Two'nun devamı niteliğinde olacak olan The 40th Day'in çıkışı yaklaşırken, yapımcı EA Montreal'den bir itiraf geldi.
 
Yaptıkları market araştırmaları sonucunda oyunun Amerika'da ne kadar popüler olduysa Avrupa'da da o kadar beğenilmediğinin farkına varan EA Montreal'e göre bunun sebebi oyunun özellikle diyalogları ile Amerikan kültürüne hitap etmesi.
 
EA Montreal, karakterlerin konuşma sitili ve tonlarının Amerikanvari olması sebebi ile Avrupalılar tarafından saçma ve tatsız bir oyun olarak nitelendirilen ilk oyunlarının ardından devam oyununda tonlandırmanın Avrupa bölgesine uygun olması içinde çalıştıklarını dile getirdi;
 
" Bir filmde ki karakterler sizden uzaktadır ve sadece onları izlersiniz. Ancak oyunda ise karakter sizsiniz ve onların konuşma tarzı ve diyalogları sizi olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilir. Yeni oyunumuzda aşırıya kaçan diyalog şeklini değiştirdik ve oyunculara birazda kendi hikayelerini anlatma imkanı sunduk."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak army of two ps3 xbox360 psp ea games
EA Sports Yeni Bir Oyun Duyuracak Yeni Lego Harry Potter Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Army of Two: The 40th Day
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız