Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: Mobil Oyunculuk Konsolları Öldürmez


     Son dönemlerde mobil oyunculuğa büyük yatırımlar yapan Electronic Arts'ın gözdesi yine de konsollar diyebiliriz. FIFA ve Battlefield gibi serileriyle konsollardan çok büyük gelir elde eden firma bu platformlardan kolay kolay vazgeçmeyecektir.
 
     Electronic Arts popülaritesi gittikçe artan mobil oyunlara rağmen konsollara olan güvenini kaybetmemiş gibi görünüyor. EA'den Blake Jorgensen'in bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "(Mobil oyunculuk) oyun sektörüne yeni oyuncular kazandırıyor; ama mobil oyunculuğun konsol deneyiminin yerini tutabilecek zamanının geleceğini düşünmüyorum. Bence konsol deneyimine yardımcı olacaktır."
 
      Mobil platformlarda Battlefield 4'teki gibi 64 kişilik savaşlar yapıp derin bir online deneyim yaşayamayacağımızı belirten yetkili, mobil oyunların daha çabuk, kısa süreli deneyimler sunduğunu söylüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Sony: Vita, PSP Kadar Satamayacak Gibi Görünüyor Sons of Anarchy'nin FPS Oyunu "Kesinlikle" Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Redunay

12.2.2014 20:32:10

0
mobil oyunculuk konsol oyunlarının yerini tutmaz ama konsol oyunları 1 basamak çıkarken mobil oyunlar 3 basamak birden çıkıyor ve fark her sene kapanıyor farkındamısınız?

Lyc

12.2.2014 18:57:09

0
Saçma sapan işler. Mobil ne konsol ne arkadaş. Ne abartıyosunzya

BlackLead

12.2.2014 16:12:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: EmbeddedSine8 "Mobil platformlarda Battlefield 4'teki gibi 64 kişilik savaşlar yapıp derin bir online deneyim yaşayamayacağımız"

Olsa ne güzel olurdu ya... Telefonda BF4...
Küçücük ekranda hiç zevk çıkmaz bu yüzden mobil oyunculuk cep telefonları tv boyutunda görüntü sağlayana kadar konsolları asla geçemez.

einhander

12.2.2014 13:39:10

0
akıl mantık ısı mobıl bır oyun konsoldakı aaa kalıte bır oyunla bas edebılırmı konsola o tarz kac tane oyun cıkıyor mobıl platform kımseye rakım degıl kendı yagında kavruluyor

White Death

12.2.2014 10:33:58

0
"Mobil platformlarda Battlefield 4'teki gibi 64 kişilik savaşlar yapıp derin bir online deneyim yaşayamayacağımız" Olsa ne güzel olurdu ya... Telefonda BF4...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız