Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Finansal Raporu: MoH ve NFS 5 Milyon'u Aştı

Medal of Honor'ın multiplayer kısmını Battlefield serisinin yapımcısı DICE yaparken, single player kısmını serinin ana yapımcısı Danger Close yapmıştı

     Sektörün önemli isimlerinden Electronic Arts, mali yılının üçüncü çeyreğinin finansal raporlarını yayınladı.
 
     Finansal yılın üçüncü çeyrek raporlarında Electronic Arts'ın bir önceki çeyreğe göre £322 milyon, geçtiğimiz senenin üçüncü çeyreğine göre ise $82 milyonluk bir zararda olduğu açıklandı. Ayrıca şirketin, dijital satış olarak değerlendirmede bir önceki seneye göre $59 milyonluk bir artış olduğu da raporlarda gözlemlendi.
 
     Bunların yanı sıra şirketin üçüncü çeyrekteki oyunlarından Medal of Honor ve Need for Speed: Hot Pursuit'in 5 milyonluk satış rakamını aştığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Dead Space 2'nin satışlarının iyi gittiği yazılırken, sayısal açıdan herhangi bir açıklama şimdilik yapılmadı.
 
      Şirketin, finansal yıl açısından 31 Mart'ta bitecek olan 4. çeyreğini kapsayan oyunlar arasında ise, Dead Space 2, Dragon Age 2, Crysis 2, Bulletstorm, NFS: Shift 2, Fight Night Champion, The Sims Medieval ve Darkspore gibi yüksek potansiyele sahip yapımlar yer alıyor. Bakalım EA bu oyunlarla ne gibi kazanç sağlayacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Medal of Honor EA Games EA Los Angeles DICE PC PS3 Xbox 360
Batman: Arkham City'den Yepyeni Görseller Marvelous: Arc Rise Fantasia, Avrupa'ya Çıkmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.2.2011 18:25:37

0
Bencede.Birde sanki çıkardığı oyunlar birbirinin aynısı artık.Bir seriye 3 yılda bir yenilik getiriyor.

El Cezeri

3.2.2011 10:59:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: aksiyon95 Bence Spider-Man'den çok güzel oyun olur.Ama değerlendiremiyorlar.Batman coştu aldı başını gitti.Spider-Man de düşmandan çok ne var? SpiderMan serisinin Jokeri Green Goblin ,Doc Ock,Venom,Carnege vsvs...Ayrıca Spider-Man Web Of Shadows ve Spider-Man 3 optimazyonları jariç 10 numara oyunlar.Son 3 oyunda seriyi toparladılar bence.
Spiderman son oyunda özellikle baya toparladı evet. Ama Activision yaratıcı oyunlar çıkarmıyor bende mutsuzum bu konuda :)

aksiyon95

3.2.2011 04:15:32

0
Bence Spider-Man'den çok güzel oyun olur.Ama değerlendiremiyorlar.Batman coştu aldı başını gitti.Spider-Man de düşmandan çok ne var? SpiderMan serisinin Jokeri Green Goblin ,Doc Ock,Venom,Carnege vsvs...Ayrıca Spider-Man Web Of Shadows ve Spider-Man 3 optimazyonları jariç 10 numara oyunlar.Son 3 oyunda seriyi toparladılar bence.

El Cezeri

2.2.2011 19:19:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

Blizzard için değil sadece Activision için konuşursak Spiderman serisi ile pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum açıkçası. CoD serisi Black Ops ile iyice saçmaladı zaten, yine kötü bir devam oyunu yaparlarsa işleri zor.
Spiderman: Shattered Dimensions'a bakmanı öneririm o zaman :)

Xerias

2.2.2011 18:06:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri Activision&Blizzard firmasının sadece COD serisi mi var? Sc serisi Diablo serici Wc serisi Wow Wolfenstein Spiderman GH Prototype ....
Blizzard için değil sadece Activision için konuşursak Spiderman serisi ile pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum açıkçası. CoD serisi Black Ops ile iyice saçmaladı zaten, yine kötü bir devam oyunu yaparlarsa işleri zor.

El Cezeri

2.2.2011 12:44:38

0
Activision&Blizzard firmasının sadece COD serisi mi var? Sc serisi Diablo serici Wc serisi Wow Wolfenstein Spiderman GH Prototype ....

BSC Misafiri

2.2.2011 11:13:27

0
EA gamesin elinde dünya kadar oyun var sadece bir oyuna bel baglamamis ama Activision resme cod serisine bel baglamis ilerde cod serisinde felaket yasanirsa Activision cok zor duruma düscektir bence biraz yaratici olup cod serisinden kazandigi milyar dolarlarla yeni yapimlar gelistirsinler

Gamerrr

2.2.2011 00:56:11

0
@ Kenan0172 Katılıyorum (Y)

Kenan0172

2.2.2011 00:38:25

0
Dead Space 2 yi unutmuşum :)

Kenan0172

2.2.2011 00:36:38

0
Dragon Age 2, Crysis 2, Bulletstorm, NFS: Shift 2 bu dört oyunla EA iyi bir satış rakamına ulaşacaktır.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız