Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3'de PS3'e Yeni Bir XMB Dizaynı Gelebilir

 
 
    Çoğu PS3 kullanıcısıınn her ne kadar sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olsa da XMB'nin (XrossMediaBar) Xbox 360 'Dashboard'a oranla sönük kalmasını hazmedemedikleri belirtiliyor.
 
    Sony'nin ilk olarak PSP için sunduğu XMB'yi gördüğümüzde gerçekten harika olduğunu düşünmüştük. Avuçiçi konsola gerçekten XMB yakışıyordu. Ancak PS3'e de aynı arayüz uygulanınca işler biraz karıştı... Bildiğiniz gibi XMB'yi oyun oynarken kullanmak epey zor ve Xbox 360'da her an yapılabildiği gibi mesajlara da kolayca bakılamıyor. İnsanlar, çıktığı günden beri o kadar iyileştirme ve geliştirilmeye tabii tutulmasına rağmen halen XMB'den memnun değiller.
 
    Fakat Sony, endişeleri ve sıkıntıları duymuş olacak ki E3 konferanslarında XMB için yeni bir dizayn getirecekleri konuşuluyor. CheapAssGamer podcastinin son bölümünde CheapyD, Sony'nin E3'de PS3 için yeni bir XMB dizaynı sunacağını belirtti. Ne gibi değişiklikler olacağını söylemese de yeni dizayn ile ilgili 'firmware'in E3'de duyurusunun yapıldığı akşam çıkartılacağını düşündüğünü söyledi.
 
     Tabi bu bizzat Sony'den gelen bir haber olmadığı için bunu söylenti olarak kabul etmek gerek... Bana da sanki XMB'ye iyi bir iyileştirme güzel olabilir gibi gelebiliyor, sizce? 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony xmb xbox 360 dashboard
PSN Premium Üyelik Yıllık 50 Sterlin Olabilir Red Dead Redemption'un İnceleme Notları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gursoyf

18.5.2010 09:33:24

0
bence de daha kullanışlı ve daha içaçıcı bir arayüze ihtiyaç vardı. bir ps3 kullanıcısı olarak bu kadar güçlü olarak lanse edilen bir makineden insan daha fazlasını bekliyor...

cryptdlg

17.5.2010 23:28:48

0
Duyuru yapilan podcast in ismi pek guven vermedi bana "CheapAssGamer" nasil bir isimdir yahu..

Sulu Çor Kağan

17.5.2010 19:04:27

0
bak bu güzel haber, inşallah o da paralı olmaz he Sony?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız