Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

E3 2019'daki Skandal Veri Sızıntısı E3 2020'yi Tehlikeye Soktu

 
E3 fuarı, tarihi boyunca birçok güvenlik açığına ve sızıntıya sahne olmuş bir etkinlik. Büyük şirktlerin E3 esnasında patlatmayı planladığı birçok sürpriz haber, oyun duyurusu veya video fuardan günler hatta haftalar önce defalarca kötü niyetli kişiler tarafından basına sızdırıldı.
 
Ancak bu kez durum bundan çok daha ciddi. E3'ün yönetim işlerinden sorumlu olan kuruluş olan Entertainment Software Association'un (ESA) resmi sistemlerinde yaşanan bir güvenlik açığı sonrasında, E3 2019'a katılan irili ufaklı binlerce endüstri çalışanının bilgilerinin sızdırıldığı ortaya çıktı.
 
Üstelik bilgisi sızdırılan bu kişiler sadece sektörün önde gelen isimleri de değil; fuara katılım sağlamayı planlayan içerik yaratıcıları, YouTube kanal sahipleri gibi neredeyse sektörde bulunan ve fuara katılacak olan herkesin bilgilerinin sızdırıldığı belirtiliyor. Gelecek süreçte ESA'nın konuyla ilgili başının çok ağrıyacağı hatta E3 2020'in düzenlenip düzenlenmemesinin dahi konuşulabileceği söyleniyor.
 
Özellikle Sony'nin katılım göstermemesiyle son yılların en sönük E3'lerinden birini geçirdiğimiz düşünülürse süreç E3 için hiç parlak görünmüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CCN E3 2019 E3
DC Universe Online Switch Oyuncuları İçin Ücretsiz Yayınlandı Anthem'in Cataclysm Etkinliği Sonunda Başladı

Queen Hentai

7.8.2019 14:14:18

+1
Bu ne yahu felaket haberleri peşpeşe geliyor. Kıyamet is coming, no E3 2020. Sony'nin bedduası tutuyor. Xbox Claire ve PS Five'da çıkmasın. :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız