Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dynasty Warriors 9 Duyuruldu

 
 
   Jump Festa esnasında, Koei Tecmo ve Omega Force tarafından Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 resmi olarak duyuruldu.
 
   Eski Çin Savaşlarına dönecek oyun Omega Force yapımcısı Akihiro Suzuki'nin belirttiğine göre seri için bir 'yeniden doğuş' olacak ve bu nedenle de oyun açık dünya olarak karşımıza çıkacak. Ek olarak oyunda Zhou Chang oynanabilir karakter olarak bulunacak (Luo Guanzhong'un Üç Krallığın Hikâyesi romanından bir karakter).
 
   Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 için bir çıkış tarihi verilmedi hatta çıkacağı platformlar da duyurulmadı. Ancak oyununun duyurusunun PlayStation ve Sony Interactive Entertainment Japonya Asya başkanı tarafından yapılması nedeniyle PlayStation 4'e geleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
   Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 için paylaşılan ilk tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dynasty Warriors 9/Shin Sangokumusou 8 Koei Tecmo ve Omega Force
Eski Konami Başkanı Kojima Productions'a Katıldı Dragon Quest X PS4 Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Muhammed310

19.12.2016 09:28:24

0
Aranızda bu oyunu bekleyen yok heralde demi sonuçta oyunda bir amacın yok sadece vur,kır,parçala ve bunu sürekli tekrar ediyor sıkılmamak elde değil buna rağmen 8.seriye kadar yükseldiler ilginç üstelik bir de 9'u çıkarıyorlar acaba sevildiği için midir yoksa ya tutarsa diyip seriyi yukarda tutmaya mı çalışıyorlar düşündürücü.

Dhalsim

18.12.2016 20:23:06

0
ilk 8i ne verdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız