Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dynasty Warriors 7 Duyuruldu


 
     Özellikle japonya'da büyük bir ilgi gören Dynasty Warriors serisinin yedinci oyunu duyuruldu. Tecmo Koei firmasının düzenlediği özel bir konferansta duyurusu yapılan oyunun ilk detayları ise şu şekilde ;
 
      Hatırlarsanız serinin altıncı oyunu PS3 ve Xbox 360 dışında Nintendo Wii platformu için de raflardaki yerini almıştı. Firma Dynasty Warriors 7'nin PS3'e özel olarak geliştirildiğini ve 3D desteğini de içereceğini duyurdu. Yedinci oyun ile birlikte oyuna Sima Shi, Sima Zhao ve Bao Sanniang adlı, oyundaki diğer karakterler gibi tarihte yer alan yeni karakterler de katılıyor.
 
      Mart 2011'de çıkacak olan oyun Japonya'da Shin Sangoku Musou 6 ismi ile çıkışını yapacak. Bunun isimdeki numara farklılığının nedeni ise Shin Sangoku Musou'nun batıda Dynasty Warriors 2 ile satışa çıkmasından kaynaklanıyor.Oyunun ilk görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dynasty Warriors 7 Shin Sangoku Musou 6 Tecmo Koei Aksiyon PS3 3D
Geleceğe Dönüş'ün 3.Yapımcı Günlüğü Lara Croft'a Bedava İçerik Geliyor

kazegami

26.10.2010 12:57:44

0
DW 6 rezaletti umarım 7'de toparlarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dynasty Warriors 7
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız