Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light'ın PC Yaması Modlamanın da Önüne Geçiyor


    PC'de FPS problemleriyle çıkışını yapan Dying Light'ın performans yaması geçtiğimiz gün PC'de sunulmuştu. Performans konusunda oyuna katkı yapan Dying Light yaması, önemli bir noktada da oyuncuları önlemeye gidiyor.
 
    Dying Light'ın önceki sürümleri için yayınlanan 523 byte'lık küçük bir mod, oyundaki Film Grain adı verilen grafiksel özelliği kaldırmanıza yarıyordu. Ancak oyunun yeni yamasıyla beraber bu tip modlar teknik olarak kullanılamaz hâle geldi. Bunun haricinde Techland tarafı bu tip paylaşımları telif haklarına dayanarak internetten kaldırmaya başladı.
 
Bakalım firmadan konuyla ilgili bir düzeltme ya da açıklama gelecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Resident Evil 2 Baştan Sona Kadar Unreal Engine 3'e Aktarıldı Lords of the Fallen'ın Hikaye DLC'si Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

3.2.2015 20:15:40

0
16mb lık oyunda da inanılmaz glitch ler olabiliyor. Boyutla ilgisi yok ne kadar detay varsa o kadar özen gösterilmeli yoksa hatalar kaçınılmaz oluyor.

Dewilmacry.

3.2.2015 01:57:04

0
@TheMuyu @xRedLineTRx Ne alakası var hocam adamlar update için para almıyorki. Eskı oyunlar demıssın 1gb lık oyunda tabı hata bulamazsın veya goze batıcak herhangı bırsey goremezsın. Adamlar kac GB lık oyun yapıyor , insanoglu hatasız olmaz adamlarda yavas yavas düzeltiyorlar ve ilgileniyorlar oyunlarıyla.Bence burda onemlı olan hatalarının arkasında durmaları ve duzeltmek ıcın calısmalarıdır. Lütfen yıkıcı degıl yapıcı olarak bakalım.

pcrex

2.2.2015 20:16:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] cevabı kendiniz vermişsiniz işte. oyun çıktıkan 6 ay sonra alın, hem indirimle almış olursunuz hemde hatasız oynarsınız. kim size çıkar çıkmaz alın diyoki. ben 6 ay veya 1 yıl sonra %25-%75 indirimle alıyorum. sonuç olarak hata falan olmuyo oyunlarda.
bu mantıkla gidersen ileride o 6 ay olur sana 12, 24 ay vs vs gider. tüketicilerin buradaki yaklaşımı çok önemli. ticari firmalar olaya tamamen parasal bakımdan yaklaşıyor. eğer oyun alacak paranız var ise bunu mümkün olduğunca işini ciddi yapan, müşterilerine karşı duyarlı ve önem veren firmaların oyunlarını seçin. diğerlerine hiç para mara vermeyin, çok bakmak istiyorsanız torrentden indir. sırf en çok korsan indirilen oyunların listesi bile bu sektöre zarar verenlerin aklını başına getirmesine yetecektir. şimdilik bu en çok kazananlar maalesef yarım yamalak oyun çıkaranlar olabilir ama bunun böyle devam edeceğini zannetmiyorum, zamanla illaki insanlar tepkilerini gösterecekler.

BSC Misafiri

2.2.2015 17:08:32

0
Şimdi bi Sweet Fx kursak sıkıntı olur mu? Akşam kurcam da.

[__Zahid__]

2.2.2015 15:15:06

0
cevabı kendiniz vermişsiniz işte. oyun çıktıkan 6 ay sonra alın, hem indirimle almış olursunuz hemde hatasız oynarsınız. kim size çıkar çıkmaz alın diyoki. ben 6 ay veya 1 yıl sonra %25-%75 indirimle alıyorum. sonuç olarak hata falan olmuyo oyunlarda.

xRedLineTRx

2.2.2015 14:35:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu soytarı bu firmalar yarım yamalak oyun çıkarıyorlar eskiden cd yi takar oynardık ne update ne birşey beklerdik şimdi oyun çıkıyor en az 6 ay bekliyoruz update çıkarsınlar diye belasını versin bunların
Aynen hocam eskiden bi kurardık oyunu bitene kadar oynardık . Ne update , ne başka bişey bilmezdik . Şimdi oyun çıkıyor . "Aaa eşyalarım silindi" , "Aaa save dosyalarım gitti" , "Aaa çok kasıyor" . Oyuncular olarak bu olayın önüne geçmemiz lazım yoksa bunlar daha çok ekmek yer .

TheMuyu

2.2.2015 14:21:29

0
soytarı bu firmalar yarım yamalak oyun çıkarıyorlar eskiden cd yi takar oynardık ne update ne birşey beklerdik şimdi oyun çıkıyor en az 6 ay bekliyoruz update çıkarsınlar diye belasını versin bunların
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız