Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light'a İkinci Ücretsiz DLC Paketi

 
      Geçtiğimiz Temmuz ayında Dying Light yapımcısı Techland oyuynculara 10 adet ücretsiz DLC sözü vermişti ve bunlar 12 aya yayılacaktı. Content Drop #0'dan sonra ikinci ücretsiz DLC paketi Content Drop #1 da oyunculara sunuldu.
 
      Lethal Invention ismindeki pakette Fenris Axe, Kuai Dagger ve Last Wish Revolver isminde üç yeni silah bulunuyor. Ayrıca yine yeni bir silah olan Ye Old Trusty Wrench de bu haftanın ilerleyen günlerinde aktif edilmiş olacak. Bu yeni silahlarla ilgili tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
World of Warplanes İrtifa Kazanıyor Spintires: MudRunner İçin Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-OdATA-

17.10.2017 19:25:37

0
Haberi burda da çıktı yapımcı tüm çalışmalarımız 2. oyuna odaklanmış durum da demişti.10 tane free dlc gelecek haberiydi.görünce baya sevinmiştim.

Johnny Silverhand

17.10.2017 03:19:27

0
Kaynak var mı hocam tam olarak? Gerçekten en fazla eğlendiğim FPS açık dünya aksiyon oyunu diyebilirim. 2. oyuna kesinlikle hayır demem.

ReflexAction

17.10.2017 01:51:26

0
dead island 2 yi bekliyordum ben yılan hikayesine döndü dying light ı da severek oynamıştım fakat dead island ın yeri ayrı bende

2K

16.10.2017 23:50:54

0
Dead Island serisini sevmesem, The Cartel ile Call of Juarez serisini bitirmiş olsalar bile Dying Light ile diğer firmalara örnek olması gereken bir tutum sergilediler. Oyun çıkalı baya zaman oldu sürekli bir güncelleme, yeni silahlar ekleyip duruyorlar. Diğer firmaların ayrıca satacağı ve içerik olarak baya dolu olan The Following paketini bile, dahil ettiler. Artık yeni çıkaracakları oyunun arkasında duracaklarına emin olabiliriz fakat Dying Light'ı sevsem de keşke yeni bir Call of Juarez oyunu geliştirseler.

-OdATA-

16.10.2017 23:25:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu oyunun 2.si çıkmalı adamlar yaptıkları oyunun hakkını veriyorlar o son bölüm yok mu o son bölüm
yapıyorlar şuan zaten. çıksın da zevkle oynayalım.

BSC Misafiri

16.10.2017 22:22:08

+4
Şu oyunun 2.si çıkmalı adamlar yaptıkları oyunun hakkını veriyorlar o son bölüm yok mu o son bölüm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız