Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light'a Ücretsiz Zorluk Modu ve Kostümler Geliyor


     Son dönemin en başarılı oyunlarından bir tanesi olarak gösterilen Dying Light bildiğiniz gibi ücretli indirilebilir içeriklerle desteklenecek. Ancak TechLand bununla kalmayıp oyunculara ücretsiz içerikler de sunacak.
 
     Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre oyun için farklı kostümler ve zorluk modu geliyor. Bu zorluk modunda geceler çok daha tehlikeli olacakken daha fazla korku sunacağı ve gizlilik gerektireceği söyleniyor.
 
     En ufak içeriklerin bile ücretli olarak sunulduğu bugünlerde TechLand güzel bir adım atıyor diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Evolve'un Çıkışına Toplamda 136 Dolarlık DLC Eşlik Etti Sevilen Platform Oyunu OlliOlli 2'den Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

12.2.2015 16:33:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62
alıntı:

Orijinalden alıntı: Alondate

Normalde bir oyuna başlarken sana temel bir soru sorar. Oynayacagın oyunun hangi zorlukta olmasını istersin? Sana 3 seçenek sunar; kolay, normal ve zor. Yıllardır alıştıgımız bu duruma bile dlc olayı girdi ve biz de hard modun ücretsiz verilmesine teşekkür ediyoruz?


Maalesef devir değişti artık. Böyle bir şeyi ücretsiz verdiklerine şükretmen lazım. Hatırlarsanız Metro Last Light ın en zor seviyesini oyun ilk çıktığında para ile satıyorlardı. Nasıl bir duruma geldiğimizi sen düşün.
oyuna para veriyoruz zaten..oyunun zorluk moduda onun içinde değil mi.. neyine teşekkür ve şükür edelim.. almasın kimse.. olur biter..

DarkPassegerc4

12.2.2015 16:12:13

0
burdan yapımcılara sesleniyorum ! bu free olması iyi olmuş bence hem gece daha korkunç olması lazım bide lütfen ama lütfen be the zombi deki hunter vardı örümcek adam gibi ordan oraya atlıyorduk :D LÜTFEN ONUDA KOYSUNLAR çok gerilimli olurdu bence bide ben yanlış biliyor olabilirim ama ben gece hunterlardan kaçarken hiç o son bölümdek SPOİLER !!!!! : bir şarkı çalıyordu tünelde bu şarkı tanıtım için çekilen videoda da vardı hatta adam gece kaçarken çalıyordu ama ben oyunu oynarken duymadım eğer oyunda yoksa bu dediğim şarkıyı (soundtrack) lütfen koyarmısınız belki oyunda vardır ama ben doymadım ama genede çok gerilimli bir şarkıydı ( mesajımı görmeyecekler ama ben genede yazayım dedim ) bence güzel olur hunterlerın babası :D kovalarken arkadan o müziğin çalması... süper olurdu bide tanıtım videoda sanırım DİKKAT SPOİLERRRR : spike dı sanırım birisi koşarken kapıda bekliyordu ve koş koş diyordu sanırım ve tam geçtiğimiz zaman kapıyı kapatıyordu veya onun gibi bişeydi saınrım KISACASI: https://www.youtube.com/watch?v=J2TSCZqcjR0 böyle olsun zaten böylede o uçan hunter eklensin bide bu şarkı eklensin lütfen..

skulz

12.2.2015 14:53:40

0
Oyun piyasasının geldiği hale bak bir kaç skin ve zorluk modu lütufmuş gibi ücretsiz ibaresi yapaştırılıyor. yok onuda sataydınız. Gerçi onuda satanlarıda gördük...

moveboy_61

12.2.2015 14:53:38

0
Zaten zordu daha zoru nasıl olacak hayal edemiyorum. Hele gece olayı bambaşka zaten. O çeneleri açılan zombilere dalmak ayrı bi keyif daha zor olacaksa işimiz iş. Yalnız Techland in şu oyuna sağlam bi performans yaması yapması lazım, oyun Cpu yu doğru kullanamıyor. 8 çekirdekli işlemci, tek yük 1. çekirdekte, bu oyun nası kasmasın? Optimizasyon özürlü olmasa şahane bir oyun gerçekten

vanbasten10

12.2.2015 14:42:21

0
Arkadaş zaten gece olduğu zaman çatılarda saklanıyorum şimdi daha tehlikeli diyor oynamayalım o zaman :D bu arada oyun şahane psn'den kardeşlik yapın alın yani kaçmaz.......

BlackBeasT

12.2.2015 11:21:43

0
Tam para ödenen oyunlarda senaryo içerikleri dışında, geri kalan itemdir, skindir, kostümlerdir bedava olması gerekir ki PC'de zaten modcu arkadaşlar alasını yapıyor. Oyun konsolları kapalı devre olmasını fırsat bilip ıvırı zıvırı'da 1 zahmet para istemeyi versinler. Biz bunları yazıyoruzda full oyun para ödenen oyuna DLC geç yanına Micro ödemeyi tepki çekmeden nasıl yediririz kafasındalar.... New skin, Hard mod bedava olunca oyuncu dostu görüyoruz.

Zarbo257

12.2.2015 11:04:05

0
Valla bu yıl oynadığım en iyi oyun Farcry 4 dü ta ki bu oyuna kadar gerçekten parasını hak eden dolu dolu günlerce oyalayacak bi oyun olmuş.Yan görevler bile ana görev gibi zaten karakter gelişince zombiler çerez gibi geliyor ama bi yama şart PS4 de alevli sahnelerde felaket FPS düşüyor artı grafiksel hatalar var.

ronaldinho62

12.2.2015 10:32:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alondate Normalde bir oyuna başlarken sana temel bir soru sorar. Oynayacagın oyunun hangi zorlukta olmasını istersin? Sana 3 seçenek sunar; kolay, normal ve zor. Yıllardır alıştıgımız bu duruma bile dlc olayı girdi ve biz de hard modun ücretsiz verilmesine teşekkür ediyoruz?
Maalesef devir değişti artık. Böyle bir şeyi ücretsiz verdiklerine şükretmen lazım. Hatırlarsanız Metro Last Light ın en zor seviyesini oyun ilk çıktığında para ile satıyorlardı. Nasıl bir duruma geldiğimizi sen düşün.

BSC Misafiri

12.2.2015 09:33:07

0
Ne varsa Polonyalılarda var.

Megathrone26

12.2.2015 08:13:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: demo22 sırf unreal engine 4 ile yapıldığı için oynamak istiyorum, ama keşke mmo türüne benzeyen şeyler olmasa ışıklı zombiler falan.
Oyun motoru UE4 değilki . Techland in Dead Island da kullandığı motorun gelişmiş halini kullanıyor diye biliyorum

Alondate

12.2.2015 02:55:38

+4
Normalde bir oyuna başlarken sana temel bir soru sorar. Oynayacagın oyunun hangi zorlukta olmasını istersin? Sana 3 seçenek sunar; kolay, normal ve zor. Yıllardır alıştıgımız bu duruma bile dlc olayı girdi ve biz de hard modun ücretsiz verilmesine teşekkür ediyoruz?

SavasLordu

12.2.2015 02:45:56

0
Gelsin artık millet oyunu bitirdi biz daha baslayamadik bile

regis

12.2.2015 01:11:50

0
Şubatın son haftası diye biliyorum ama emin değilim

SavasLordu

12.2.2015 01:08:03

0
Bu oyunun kutulu versiyonu ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

demo22

12.2.2015 00:48:17

0
sırf unreal engine 4 ile yapıldığı için oynamak istiyorum, ama keşke mmo türüne benzeyen şeyler olmasa ışıklı zombiler falan.

ronaldinho62

12.2.2015 00:40:09

+1
Tebrik ediyorum techland ı . Belki diğer firmalarda bu olayı görür de en azından birkaç tane kaliteli ücretsiz içerik sunarlar. Bu içerik paketini de sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız