Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dying Light 2: Stay Human'ın Geliştirilmesi Tamamlandı

 
 
Yayıncı ve geliştirici Techland, Dying Light 2: Stay Human'ın geliştirilmesinin tamamlandığını duyurdu. 
 
Baş oyun tasarımcısı Tymon Smektala, bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: “Bunun için çok heyecanlıyız. Yıllarca süren sıkı çalışmanın ardından, Dying Light 2: Stay Human'ın çıkışını gurur ve sevinçle bekliyoruz."
 
Smektala şöyle devam etti: “Bizim için büyük bir an. Oyunun gelişimi tamamlandı ve artık yayınlanmaya hazır. Ancak hız kesmeyeceğiz.
 
Oyunun bitmiş olması ve çıkışa iki ay kala tamamlanması gerçekten büyük bir şey. Ancak bu, işimizin burada bittiği anlamına gelmiyor. Hala eklenecek bazı yükseltmeler ve ince ayarlar bulunuyor. Bunun yanı sıra topluluk geri bildirimlerine bakacağız. Tüm ekiple gurur duyuyorum.” 
 
Techland, Dying Light 2: Stay Human için ayrıca 2 Aralık TSİ 23:00'de 15 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlayacak. Yeni oynanış videosunu Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. 
 
Steam sayfası
 
 
Dying Light 2: Stay Human, 4 Şubat 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Switch sürümü yalnızca bulut versiyonunda mevcut olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hayatta kalma macera korku zombi techland square enix rpg
Where the Heart Leads, Ağustos 2022'de PC'ye Geliyor Halo Infinite - Campaign Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.12.2021 22:48:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri CP2077 vakası olmaz sanırım. Çünkü dying light en başta kendi yol haritasını çizmişti. CP2077 ise oyunun geliştirme evresinde 50 kez fikir değiştirdiler.
Hocam o yol öyle bir sündü ki tarih olarak, tek şerit ve tek yön olsa da yolunu kayber insan o derece.. Güvenmeme sebebimiz bu zaten :)

BSC Misafiri

1.12.2021 19:56:52

0
CP2077 vakası olmaz sanırım. Çünkü dying light en başta kendi yol haritasını çizmişti. CP2077 ise oyunun geliştirme evresinde 50 kez fikir değiştirdiler.

JaReD22

1.12.2021 18:13:53

+2
Sakın gaza gelip pre order etmeyin

BSC Misafiri

1.12.2021 16:49:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood Dying Light 2077 vakası olmaz umarım eğer böyle bir şey olursa bu Polonyalılarda kronik bir sorun haline gelecek demektir.
Açık konuşayım, ben çok korkuyorum o yüzden beklentim sıfır. Adam gibi bir şey çıkarsa ya da orta ayar bir şey.. Benim için yılın süprizi olur alır oynarım o derece.

FU-Frank Underwood

1.12.2021 15:42:18

+6
Dying Light 2077 vakası olmaz umarım eğer böyle bir şey olursa bu Polonyalılarda kronik bir sorun haline gelecek demektir.

BSC Misafiri

1.12.2021 15:14:16

+3
En son GOLD yazısını 2077'de görmüştüm, bi sevinme bi hoşnutluk gelmişti. sonucu ise V1.0 oynayanlar tahmin edebilir :) Özetle tavsiyem, sakın güvenip pre order işine girmeyin. Çıksın, 1-2 gün ZENGİN ya da sponsorlu oyuncuların oynayış videolarını değil senin benim gibi orta ya da bir tık üst ayar sistemde oynayan insanların videolarına bakın, tamam derseniz o zaman alın. Emin olun, oyunda ilk gün başarım açmayınca dünyanın sonu gelmiyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light 2: Stay Human ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız