Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dünyaca Ünlü Rap Sanatçısı Post Malone Elektronik Spora Giriş Yaptı!

 
     Dünyaca ünlü rap sanatçısı Post Malone, Envy Gaming organizasyonunun Call of Duty takımı Dallas Empire'a ortak olduğunu açıkladı.
 
     Elektronik spor dünyasına giriş yapan ünlüler arasına Post Malone'da katıldı. Post Malone, Amerikan elektronik spor organizasyonu Envy Gaming‘in bünyesinde bulunan Dallas Empire takımına ortak oldu. Envy Gaming'in yaptığı açıklamayla birlikte, rap yıldızı Post Malone'un şirkete doğrudan ortak olarak katıldığını ve şirketten “miktarı açıklanmayan bir hisse senedi" aldığını bildirdi.
 
 
     “Dallas Empire’ın ortaklarından biri olduğumu duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Hadi Playoff'ları kazanalım ve tahtı alalım!” 
 
     CoD League 2020'de lig aşamasını 2. sırada tamamlayan Envy bünyesindeki Dallas Empire takımı şu an Playoff finaline yükselmiş durumda. Envy Gaming bünyesinde ise Call of Duty, Overwatch, CS:GO, Valorant, Smash Bros. Magic ve Rocket League elektronik spor takımları mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mousesports'un Yeni Oyuncusu Bymas, HLTV'ye Açıklamalarda Bulundu Vaporum: Lockdown 15 Eylül'de PC için Çıkacak

myze.

1.9.2020 01:20:06

+1
Allah belasını versin, leş gibi müzikleri, rap'ten uzak durduğu çok iyi karar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız