Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Siege 3'ün PC Kontrolleri Geliştirilecek

Oyunun en iddialı olduğu yönünün böyle bir sıkıntısı olmamalı. Yapımcılara bir fırsat daha vermek gerekiyor.
 
     Square Enix'in piyasaya daha yeni sürdüğü Dungeon Siege 3'ün biraz daha geliştirilmesi düşünülüyor. Yapımcı Obsidian, oyunun PC sürümünün kontrollerini rahatlatmayı amaçlıyor.
 
     Oyunun baş tasarımcısı olan Nathan Chapman, oyunun savaş sisteminin kötü olduğunu düşünen oyunculara şunu söylüyor: "Savaş sistemi kötü değil, kötüymüş gibi hissettirmesinin nedeni kontrollerdir." Chapman, geliştirirken PC kontrollerini daha iyi yapabilmeyi istemiş fakat ancak şu an fırsat bulabilmiş. Oyunun incelemelerinden birinde gamepad ile oynandığında savaş sisteminin çok keyifli olduğu da belirtilmiş. Bu nedenle yapımcılar da bu geri dönüşleri değerlendirerek şu an PC için yama hazırlıyorlar.
 
     Bununla birlikte daha doyurucu bir eğitim bölümü ve arttırılmış zırh çeşitleri gibi yeniliklerden de bahsediliyor. Açıklamalara bakılırsa önümüzdeki kısa dönem içerisinde Dungeon Siege 3 için yama yerine DLC bekleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeon Siege Aksiyon RPG Square Enix Obsidian Entertainment
Miyamoto: Wii U Rakiplerinden Daha Güçlü Olmayacak Lulzsec Hack Grubunun Bir Üyesi Yakalandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeon Siege 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız