Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Munchies, PS5 ve PS4'e Geliyor

 
 
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici maJAJa, aksiyon RPG Dungeon Munchies'in 28 Ekim'de PlayStation 5 ve PlayStation 4'e geleceğini bildirdi. Ek olarak Switch ve PC (Steam) için erken erişimden çıktığını ve son bölümünü ücretsiz bir güncellemeyle çıkardığını duyurdu.
 
Dungeon Munchies ilk olarak 5 Haziran 2019'da Steam üzerinden PC için, ardından 15 Aralık 2021'de Switch'te erken erişim olarak piyasaya sürüldü. 
 
Oyun açıklaması
 
Pişirmek ve yemek için canavarları avlayın! Devasa bir yeraltı kompleksinde canlandırıldınız ve bu tuhaf tesisten ayrılmalısınız. Ölümsüz Necro-Chef Simmer'ın yardımıyla, güvende kalmalı, beslenmeli ve çıkmanın bir yolunu bulmalısınız.
 
Dungeon Munchies, yaratıkları avlamaya, onları pişirmeye ve belirli yetenekler kazanmak için yemek yemeye odaklanan yandan kaydırmalı bir aksiyon RPG oyunudur. Yemeyi seçtiğiniz yemeklerin kombinasyonu, tüm oyun tarzınızı etkileyecektir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dungeon Munchies PS5 PS4
Sword and Fairy: Together Forever için Oynanış Fragmanı Yayınlandı CoD: Mobile, 7. Sezonunda GHOST IN THE SHELL: SAC_2045 ile Güçlerini Birleştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız