Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreams Türkçe Dil Desteğine Sahip Değil

 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini LittleBigPlanet ile Tearaway'in arkasındaki stüdyo Media Molecule'ün üstlendiği PlayStation 4 özel oyun Dreams Türkçe arayüz ve altyazı desteğine sahip değil.
 
Desteklenen diller arasında İngilizce, Japonca, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Korece, Çince, Lehçe ve Arapça yer alıyor. Türkçe ne yazık ki desteklenmiyor. 
 
Oyunun tam sürümü dün erken erişim kullanıcılarına açıldı ve diğer tüm kullanıcılar için 14 Şubat'ta çıkacak. Çıkış fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Need for Speed Serisi Yeni Nesilde Criterion Games'e Emanet Dota 2'de 40.000'den Fazla Oyuncu Engellendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

17.2.2020 13:32:10

0
Normal değil üstad. Bu satmaz dil koymayalım mantığı işlerse üç beş oyun harici türkçe görmemiz uzak değil. Önceden her exc. türkçe gelirdi şimdi sadece bu tutar kafasıyla konuluyor. Zamanında bu kafa olsaydı ne sly Cooper ne de GoW ascension ı müthiş dublajla oynardık. Sly türkçe gelmez, GoW ise sadece altyazılı gelirdi. Satar satmaz muhabbeti yerine Türkçe'yi muhakkak koyma hedefi olmalı. Biz kullanıcılarda istemeli. Satmaz yeaa koymasınlar dememeli.

BSC Misafiri

14.2.2020 22:29:14

0
Kötü oldu. Kızım LBP'yi severek oynuyordu. Burada benim çeviri yapmam gerekiyor.. Çok yazık.

Thejoker58906

12.2.2020 17:56:19

0
gayet normal bir durum türkiye de şu oyunu alacak 5 bin kişi var mı dır ? ben hiç zannetmiyorum.

kralexx42

12.2.2020 17:37:51

0
Senin gibi düşündükleri için oyuna başka dil eklememişler demek isterdim ama Japonca, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Korece, Çince, Lehçe ve Arapça Bu dilleri eklemişler demek ki senin gibi düşünmemişler

BSC Misafiri

12.2.2020 16:45:47

0
Tearaway'de de yoktu. LittleBigPlanet'te Türkçe var ama çok tutulmamış olacak ki bu oyuna Türkçe koymak istememiş olabilirler.

BSC Misafiri

12.2.2020 16:29:20

0
Önemsiz. Bu platformda oyunu satın alan kişiler oyun yapacağı için bütün oyunlar İngilizce dil desteğine sahip olacaktır. Dreams'i geliştirenler Türkçe dil desteği koysa bile en fazla menüler Türkçe olacaktı zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız