Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamHack PUBG Showdown Fall Edition Duyuruldu!

 
     DreamHack tarafından organize edilen PlayerUnknown's Battleground turnuvası DreamHack PUBG Showdown Fall Edition duyuruldu.
 
     15.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuva 4 etaptan oluşacak. 21-23 Eylül tarihinde başlayacak olan açık eleme etabında 512 takım katılabilecek. Açık eleme etabı, 4 ve 6 maçlık seri formatında oynanacak ve sıralamaya giren en iyi 16 takım, 1. aşama etabına yükselecek.
 
     1. aşama, 12 maçlık seri formatında 26-27 Eylül tarihlerinde oynanacak. 1. aşamada en iyi 8 takım 2. aşamaya yükselecek. 2-4 Kasım tarihlerinde oynanacak 2. aşamada, 1. aşamanın en iyi 8 takımı ve PCS 2 Avrupa’da mücadele eden 16 takım mücadele edecek. Bu aşamada toplam 24 takım 3 gruba ayrılacak ve 12 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmaların ardından 12 takım finallere yükselecek. Final aşaması 9-11 Kasım tarihleri arasında 6 maçlık seri formatında oynanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Alien Hominid Invasion Giriş Sinematiği Yayınlandı, Demo Steam'de Erişilebilir Durumda BLAST Twitch Invitational Valorant Turnuvası Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız