Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma'ya "Kolay" Zorluk Seviyesi Geliyor


     Bildiğiniz üzere, bu sene çıkan başarılı RPG'lerden olan Dragon's Dogma'da zorluk seviyesi olarak "kolay" bulunmuyordu. Bu konuda Capcom'a yüklenmiş olacaklar ki, Capcom yeni bir güncelleme ile oyuna "kolay" zorluk seviyesini ekleyeceğini duyurdu.
 
     6 Ağustos için söz verilen bu güncelleme ile oyunun ayarlar menüsünden çok kolay bir işlemle zorluk seviyenizi "kolay" olarak ayarlayabileceksiniz.
 
     Eğer Dragon's Dogma aldıysanız ve zor olduğu için oynayamıyorsanız bu güncellemeyi beklemenizde fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon's Dogma Dragons Dogma Capcom RPG Aksiyon RPG PS3 Xbox 360 Hiroyuki Kobayashi Hideaki Itsuno easy mode kolay zorluk seviyesi
Monster Hunter 4 Yapımı Yarı Yolu Geçti Sıradaki FF XIII Projesi Yakında Açıklanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alpbora6

2.8.2012 11:10:26

0
boss larla kapışırken en kıyağı vur kaç en iyi seçenek mysticknight :D

BSC Misafiri

2.8.2012 01:01:15

0
zorluk kolaylık meselesi değil canavarlarla dövüştükçe zayıf noktaları anlaşılıyor mesela tek gözlü devlerin gözüne saldırdığımızda büyük can kaybediyor chimera lar ın zayıf noktası ne bilmiyorum ama üstüne zıplayın önce yılanı kesin sonra keçiyi sonra aslana dalın insan alışıyor tabiki grup üyeleri de önemli

BSC Misafiri

1.8.2012 19:30:13

+1
oyunda zaten hiç zorluk seviyesi yoktuki.. Ama haklılar, ilk bölümler felan biraz zorlayabiliyordu, ama tamamen kendi rolüne alışmakla ilgili, eğer oyunu oynicak varsa tavsiyem 1) gruplarını iyi kurmaları, 2)rollerinin özelliklerini iyice öğrenmeleri, takım oyunu hesabı.

musAKka

1.8.2012 15:58:04

0
Eskiden bir oyunun bir bölümünü geçebilmek için günlerce, hatta haftalarca uğraşırdık. Günümüzde zaten oyunların geneli çok basit olmasına karşın bir de yetmezmiş gibi oyuncular hafif zorlanınca "bunu kolaylaştırın" diye serzenişte bulunuyorlar. Devir çok değişti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız