Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon's Dogma 2'nin DLC Paketleri Bu Kadarına da Pes Dedirtti

 
 
Capcom tarafından piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 şu anda büyük eleştirilerle karşı karşıya kalmış durumda. Steam'de oldukça karışık incelemelere sahip olan bu yapım, büyük oranda hem optimizasyon hem de DLC paketleri sebebiyle olumsuz yorumların hedefinde.
 
Oyun şu anda 21 DLC'ye sahip 
 
 
 
Dragon's Dogma 2’nin çıkışı ile beraber 21 ayrı DLC paketinin listelendiğini gördük. Bu kadar fazla DLC paketinin olması elbette oyuncuları bir hayli sinirlendirdi ve oyunda yer alan bazı temel unsurlara bile belli bir miktar para ödedikten sonra erişilebiliyor. Ancak yine de bazı öğeleri para vermeden emek harcayarak elde edebiliyorsunuz.
 
Örneğin oyun içerisinde yer alan ve hızlı seyahat yapmak için kullanabileceğiniz taşlar ücretli olarak satılıyor. Bunun dışında karakterinizin görünümünü ve saç stilini değiştirmenize olanak tanıyan "Art of Metamorphosis" de DLC paketleri arasında yer alıyor. Ancak bazı kullanıcılar "Art of Metamorphosis" öğesini oyun içerisinde bulabildiğini aktarıyor.
 
Bu tarz içeriklerin oyun dahilinde ücretli olması bir hayli eleştirilen kısımlar arasında bulunuyor. Ancak bunun dışında oyunda optimizasyon sorunlarının olduğundan da bahsedelim. Özellikle kalabalık şehirler içerisine girdiğinizde kare hızlarının bir hayli düştüğü belirtiliyor.
 
DLC listesi
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle ryo aksiyon macera
Steam Fiyatı 400 TL Olan Rol Yapma Oyunu GOG'da Ücretsiz Sızıntı: Resident Evil 9 Açık Dünyaya Sahip Olacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.3.2024 11:44:21

+1
Oyun optimizasyon sorunlu olduğu için tepki çekti yoksa Resident Evil oyunları da mikro ödeme dolu çıtını çıkaran bir kişi bile var mı yok, işte ikiyüzlülük. Oyun oynamayıp işleri güçleri etkileşim olan twittercı tayfa mızmızlanıp oyunun reklamını yapa dursun oyuncu sayısı katlanarak artıyor zira oyun taş gibi. Zaten oyunu oynayanlar da bu satılan öğeleri oyun içerisinde edinmenin kolay olduğunun farkındadır, tıpkı Resident evil oyunlarında olduğu gibi.

yaratıc1KLAVYE

24.3.2024 05:00:47

0
Soygunun legal hali.

Babblebabble

23.3.2024 23:29:04

0
İşte şöyle bir şey gördüğümde oyun, kralı olsa alasım kaçıyor yahu.

Rexroth

23.3.2024 23:17:13

0
Adamları DLC'leri itelemekten, oyunu yapmayı unutmuşlar galiba. Yoksa bu kadar olumsuz eleştiri almazdı sanırsam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız