Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest Builders Mobil Cihazlara Çıkış Yaptı

 
 
Square Enix, blok temelli rol yapma oyunu Dragon Quest Builders'ın artık App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut olduğunu duyurdu. Oyun, 9 Haziran'a kadar yüzde 20'lik bir indirimle oyunculara sunuluyor.
 
Dragon Quest Builders ilk olarak 28 Ocak 2016'da Japonya'da PlayStation 3, PlayStation 4 ve PS Vita için piyasaya sürüldü. Ardından 11 Ekim 2016'da Kuzey Amerika'da ve 14 Ekim 2016'da Avrupa'da PlayStation 4 ve PS Vita için çıkış yaptı. Daha sonra dünya genelinde 9 Şubat 2018'de ve Japonya'da ise 1 Mart 2018'de Switch konsollarına geldi.
 
Alefgard diyarı nesiller önce, tüm canavarların hükümdarı olan korkunç ve hain Ejderha Lordu tarafından yerle bir edilmişti. İnsanlığın inşa etme gücü elinden alınmıştı ve insanlar eski yuvalarının harabeleri arasında dolaşarak hayatta kalmak için hırsızlık yapmaya ve çöpten beslenmeye mecbur bırakılmıştı.

Artık yaratma gücünü insanlığa geri kazandırma ve Alefgard'ı yeniden inşa etme imkanı, bizzat Tanrıça tarafından seçilen Efsanevi İnşaatçı'ya, yani sana bağlı. İnsanlığın şeytani Ejderha Lordu'nu bir kalemde defetmesinin tek yolu hayal gücü mucizesinin geri kazanılmasıdır! 
 
App store sayfası
 
 
Google play sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rol yapma macera blok Dragon Quest Builders
JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R 2 Eylül'de Geliyor Apex Legends Mobile, İlk Haftada Büyük Bir Gelir Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız