Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age'in Yaratıcılarından Mike Laidlaw, Ubisoft'tan Ayrıldı

 
Oyun dünyasının önemli yapımlarından olan Dragon Age'in yaratıcılarından Mike Laidlaw, 2018 yılının Aralık ayında BioWare'den ayrılarak Ubisoft Quebec stüdyosuna katılmıştı. Geçtiğimiz saatlerde paylaştığı Tweet ile Ubisoft Quebec'ten de ayrıldığını öğrendik.
 
Ubisoft Quabec stüdyosu Assassin's Creed serisinin son oyunu olan Assassin's Creed Odyssey ve bu yıl çıkması beklenen Gods & Monster oyunları ile tanınıyor. Mike Laidlaw ise Ubisoft Quabec'te ismi belirtilmeyen bir proje üzerinde çalışmıştı. Şimdi ise kendisi bir Tweet ile Ubisoft'tan ayrıldığını açıkladı.
 
Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz. Mike Laidlaw'un bir sonraki adımının ne olacağı bilinmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Oyun Dragon Age Mike Laidlaw Ubisoft Quebec Assassin's Creed Odyssey Dragon Age'in Yaratıcılarından Mike Laidlaw Ubisof
Dota Underlords 25 Şubat'ta Erken Erişimden Çıkıyor Electronic Arts'ın Gelirlerinin Yarısından Fazlası Mikro Ödemelerden Geliyor

Guest-97901DBF5

1.2.2020 10:19:03

+1
marc laidlaw diye okudum anasını satiyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız