Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Origins Ultimate Edition Detayları

 
     30 tanesi "Yılın Oyunu" ödülü olmak üzere 50'den fazla ödül toplayan Dragon Age: Origins'i hala oynamadıysanız ya da koleksiyonunuza katmak istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir fırsat sizi bekliyor. 2009'un en iyi RPG'si olarak görülen Dragon Age'in Ultimate versiyonunda tüm paketler ve fazlası bulunuyor.
 
      Ultimate Edition, şimdiye kadar Dragon Age: Origins için hazırlanmış olan The Stone Prisoner, Warden's Keep, Return to Ostagar, The Darkspawn Chronicles, Leliana's Song, The Golems of Amgarrak ve Witch Hunt DLC paketlerini içeriyor. Dragon Age: Origins, Awakening ek paketi ve tüm bu paketler hesaba katıldığında normalde 114$ vermeniz gerekirken, Ultimate Edition sayesinde PC için 49$'a, PS3 ve X360 için 59$'a satın alabiliyorsunuz.
 
     Dragon Age: Origins Ultimate Edition, 26 Ekim'den itibaren satışa sunulacak. Serinin devamı olan Dragon Age II ise önümüzdeki Mart ayında piyasaya çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dragon age: origins dragon age bioware rpg The Stone Prisoner Warden's Keep Return to Ostagar The Darkspawn Chronicles Leliana's Song The Golems of Amgarrak Witch Hunt Ultimate Edition Awakening
Assassin's Creed Project Legacy Duyuruldu Deus Ex: Human Revolution'ın Atmosferinin Kaynağı

On.E

1.10.2010 22:09:43

0
Bu paketleri beklemek daha avantajlı çünkü her firma DLC'den umduğunu alamayacağı için oyunları DLC'ler ile birleştirip satacak ucuza zaten DLC uygulaması saçmalıktır bana göre oyunları kesmeleri özellikle..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age : Origins
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız