Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age 4'ten Yeni Bir Konsept Görsel

 
Bioware baş yapımcısı Christian Dailey, Dragon Age serisinin bir sonraki oyunundan yeni bir konsept görsel daha paylaştı.

Grey Wardens'ı gösteriyor.
 
Grey Wardens, Archdemon'ı devirmeye ve dünyayı Blight'tan kurtarmaya çalışan elite savaşçıların oluşturduğu bir grup. Dragon Age: Origins'de onlardan biri olarak oynuyorduk ve Dragon Age 2'den Anders'ın onlarla bağlantıları bulunuyordu. Dragon Age Inquisition'da da yer aldılar ve kaderlerini belirlemede payımız vardı.
 
Yeni Dragon Age oyununda nasıl bir rol oynayacakları belirsiz.
 
BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development kitabında doğrulandığı üzere yeni Dragon Age oyunu Tevinter'da geçecek. Grey Wardens'ın genel merkezi Weisshaupt Fortress, Tevinter imparatorluğunun hemen Batısında konumlanıyor ve oyunda ziyaret edeceğimiz mekanlardan biri olabilir. 
 
Yeni Dragon Age oyununun ismi, çıkış yapacağı platformlar ve çıkış tarihi henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
Saints Row: The Third Remastered Bu Ay Steam'e Geliyor FromSoftware'ın Ana Şirketi Elden Ring'in Nisan 2022'den Önce Çıkacağını İşaret Ediyor

Cityzens

3.5.2021 17:20:39

+1
Eskiden 1 nesilde 2-3 tane devam oyunu olurdu simdi ise 2 nesilde 1 tane oyun cikiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız