Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Fine'ın Yeni Oyunu Hack n' Slash ile Oyunu Hem Oynayın, Hem de Hackleyin


    Amnesia Fortnight ismindeki etkinlik sayesinde farklı fikirlere açık olan oyun geliştiricisi Double Fine'ın bu projelerinden birisi de Hack n' Slash'tı. GDC'de oynanabilir olarak sunulan ilginç yapımla ilgili yeni bilgiler geldi. 
 
    Daha önce The Legend of Zelda'dan esinlenerek geliştirildiğini bildiğimiz yapımda ilginç bir özelliğimiz bulunuyor. Gerekli noktalara eriştikten sonra Hack n' Slash'ın dünyasını tamamen değiştirebiliyoruz. Mesela bir bölüm sonu canavarıyla karşılaştınız diyelim, bu yaratığın 'port'una ulaştıktan sonra oyundaki kodlarla oynayabiliyor ve yaratıkla ilgili her şeyi istediğiniz gibi şekillendiriyorsunuz. Örneğin bu boss size çok fazla vuruyorsa, porta erişip hackleme işlemini yaptıktan sonra yaratığın gücünü azaltabiliyor ya da vurduktan sonra canınızın azalmasını değil, artmasını sağlayabiliyorsunuz.
 
    Tabii ki oyunda mühim olan şey, bahsettiğimiz portlara ulaşmak. Bu da biraz risk taşıyor. Örneğin aşağıdaki videoda gösterilen demoda yaratığın port kanalı tam olarak arkasında bulunuyor. O porta erişmek için de biraz dikkatli olmanız gerekmekte. Kotaku'nun yayınladığı bir oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
double fine hack n' slash legend of zelda
The Order: 1886'nın Yapımı 2011'de Başlamış Dragon Age: Inquisition'dan Yeni Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

23.3.2014 22:54:07

0
Sağlam firma ve yine harika bir oyunu.

Babblebabble

23.3.2014 21:12:47

-1
Watch Dogs 2D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hack'n'Slash
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız