Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Double Cross Ocak 2019'da Çıkacak

 
Runbow'un geliştiricisi 13AM Games, aksiyon platform oyunu Double Cross'un Ocak 2019'da Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ödüllü Runbow'un arkasındaki stüdyo 13AM Games tarafından geliştirilen Double Cross heyecan verici bir aksiyon macera oyunudur. Double Cross'ta oyuncular görevi tüm boyutlar arasında barışı ve düzeni korumak olan Zahra adlı bir R.I.F.T. özel ajanının rolünü üstlenir.
 
R.I.F.T. genel merkezine yapılan bir saldırı, oyuncuları heyecan verici yeni bir olayın içine sokuyor. Oyuncular seyahatleri sırasında, farklı boyutlarda gelişmiş teçhizatlar kullanacak ve R.I.F.T.'e saldıran kişinin kimliğini bulmaya bir adım daha yaklaştıracak ve evrenin her varyasyonunu koruyacak ipuçları toplayacaklar. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Söylenti: Açık Dünya Aksiyon RPG Harry Potter Oyunundan Bir Dakikalık Video Sızdırıldı Forza Horizon 4 Xbox Game Pass'e Eklendi

BSC Misafiri

2.10.2018 13:21:58

+1
Harika görünüyor.2019 harika bir yıl olacak gibi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız