Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2'de 40.000'den Fazla Oyuncu Engellendi

 
Valve'in dünyanın en popüler oyunlarından Dota 2'de 40.000'den fazla oyuncu engellendi. Dota 2'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan Tweet ile duyuruldu.
 
Tweet'te yazana göre oyunun eşleştirme sistemini kötüye kullanan oyuncular, oyundan engellendi. Bu oyuncu sayısı ise 40.000'den fazla. Bu engellemeler Steam hesaplarında gözükecek. Tweet'in altındaki cevaplara bakılacak olursa oyuncular bu konu hakkında biraz tepkili.
 
Valve geçtiğimiz senenin başında ise 17.000'den fazla oyuncuyu engellemişti. Dota 2 şu anda Steam üzerinde erişilebilir durumda. Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Dreams Türkçe Dil Desteğine Sahip Değil Japonya'da Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları ve Konsolları (3/2/20 - 9/2/20)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız