Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dördüncü Sezonu Şerefine PUBG Tüm Platformlarda %50 İndirimli

 
PlayerUnknown's Battlegrounds dördüncü sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Bununla birlikte firma şu anki elde ettiği başarıyı bir sonraki seviyeye taşımak istiyor.
PUBG an itibariyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da yarı yarıya indirimli. İndirimle birlikte oyun Steam'de 87 TL'den 43.50 TL'ye düşmüş durumda.
 
Yıllarca indirime girsin diye beklenen ancak son birkaç aya kadar indirime girmeyen oyun, firmanın da kararıyla tarihindeki en büyük indirimi yaptı. Böylece PUBG'nin şu anki fiyatı Steam Yaz İndirimleri'ndeki fiyat seviyelerine gelmiş oldu. Eğer indirimi kaçırmak istemiyorsanız PUBG'yi 30 Temmuza kadar indirimli bir şekilde Steam Kütüphaneniz için buradan satın alabilirsiniz.
 
Bununla birlikte oyun, PS4 oyuncuları için PUBG 134 TL'den 64 TL'ye Xbox One oyuncuları içinse 50 TL'den 25 TL'ye düştü. Böylece indirimden en karlı Xbox One oyuncuları çıktı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Trine 3: The Artifacts of Power 29 Temmuz'da Switch'e Geliyor Control'ün Yapımı Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

s_demirci_53

26.7.2019 07:00:25

0
Arkadaşıma da sordum plus gerekiyormuş, konsollar bu konuda gerçekten çok saçma oluyor, online oyun dışında hiç bir özelliği olmayan bir oyun icin esnetselermiş.

semachann

26.7.2019 01:01:59

0
Hocam şimdiye kadar PS4'te hiç PUBG'ye bakmamıştım ancak ilk aradığım kaynaktan gördüğüm kadarıyla maalesef gerekiyor. Gerçekten sinir bozucu bir durum bence. Kaynak: https://gadgets.ndtv.com/games/features/pubg-ps4-price-pre-order-details-india-release-date-and-time-download-size-and-everything-else-you-n-1956148

s_demirci_53

25.7.2019 22:43:57

0
Ps4’te plus olmadan oynayabiliyor mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız