Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Marvelous, Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom'ın 2 Kasım'da PlayStation 5, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun daha önce 2022'de dünya çapında piyasaya sürüleceği duyurulmuştu bu nedenle muhtemelen aynı tarihte batıda da piyasaya sürülecek. Ancak Bandai Namco tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
 
Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom bir yaşam tarzı simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda mahsul yetiştirme ve hayvanlara bakma gibi tüm Season of Seasons oyunlarında bulunan içerikler yer alacak. Bunlara ek olarak yeni öğeler ve çok çeşitli benzersiz Doraemon temalı etkinlikler de mevcut olacak. Bu yeni oyun ayrıca içerisinde dokunaklı yeni bir hikayeyi de oyunculara sunacak. Çiftlik hayatındaki bir sonraki evreye geçmeye hazır ol.

Çiftçilik hayatınızı daha rahat ve daha eğlenceli hale getirmek için Doraemon'un gizli aletlerini kullanın. "Mini Raincloud"u ekinlerinizi sulamak için kullanılabilirken "Farm Restaurant"ta harika yemekler hazırlayabilirsin. Ne kadar çok gizli alet kullanırsanız, çiftlik hayatınız o kadar keyifli olur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Ki
Tekken 7 için 17 Ağustos'ta Dengeleme Güncellemesi Geliyor Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles Yeni Karakter Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız