Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom için Kapalı Alfa Süreci Duyuruldu


       id Software, Quakecom etkinliğinde Doom için alfa test süreci düzenleneceğini duyurdu. Çok yakında düzenleneceği söylenen bu alfa sürecine katılacak oyuncular Wolfenstein: The New Order'ı ön sipariş eden oyuncular arasından seçilecek.
 
     Yapılan açıklamalara göre yakın bir dönemde Wolfenstein: The New Order'ı ön sipariş eden oyuncular arasından rastgele bazılarına kodlar gönderilecek. Kod sahibi tüm oyuncular Doom'un multiplayer modunu deneyebilecek. Bu test sürecinin oyunun PS4, Xbox One ve PC sürümleri için düzenleneceğini hatırlatalım. Quakecom etkinliğindeki tüm oyuncuların da Doom'un multiplayer modunu deneyebileceğini belirtelim. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Doom Doom 4 id Software FPS Playstation 4 Xbox One PC
Tüm Fallout Oyunları Tek Bir Pakette Toplanıyor Nintendo Super Mario Maker için Facebook ile Ortaklık Yapıyor (Güncellendi)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bocekgrafik

27.7.2015 17:38:52

+1
Bitsin artık bu hasret...

2K

24.7.2015 13:06:43

0
The New Order ilk çıktığı zaman Doom Beta kodları internette satılıyordu, yine satılırsa aslında 1 dolar gibi bir fiyatı olduğu düşünülürse alınabilir. Ben The New Order'ı ön sipariş etmemiştim Old Blood'ı edenlere bir şey yok mu?

silverygt

24.7.2015 09:27:01

0
Yakin zamanda offscreen de olsa bi multi maci gorsek keske youtube da..

BSC Misafiri

24.7.2015 03:42:14

0
Quake.com adresinden mi söylemiş yoksa Quakecon sırasında mı söylemiş

Megathrone26

24.7.2015 02:43:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hikayeye yeni bir soluk getirsinler başka birşeye gerek yok. Oyunlar hep yarım kaldı. Quake, Doom, Rage, hepsi yarım kaldı umarım hikaye lerinin nasıl bittiğini görebiliriz.
Malesef hikaye olacağını bile sanmıyorum. Baksanıza multiplayer kısmına o kadar önem veriyorlar ki betasımı bile yapıyorlar. Zaten e3 videosuju da izlediğinizde oyunun hikayeli bir oyundan çok vur kır parçala bölüm geç şeklinde serious sam tarzında bir ilerleyişinin olduğuno görürsünüz. E3 te beni uykusuz bırakıp da büyük hayal kırıklığına uğratan bir oyun oldu malesef. Doom 3 gibi defalarca bitirdiğim ve yine oynayabileceğim korku gerilim oyunu gitmiş yerine bol aksiyonlu bi serious sam oyunu gelmiş. Bi hikaye sunumu olmadan sadece parçala vur kır grç mantığıula yapılan oyunlar bana hitap etmiyor zaten multiplayer da sevmediğimden grafikler isterse birebir gerçek olsun umrumda değil

BSC Misafiri

24.7.2015 00:07:28

-1
Hikayeye yeni bir soluk getirsinler başka birşeye gerek yok. Oyunlar hep yarım kaldı. Quake, Doom, Rage, hepsi yarım kaldı umarım hikaye lerinin nasıl bittiğini görebiliriz.

Grasyas01

23.7.2015 23:50:16

0
Bu haberi görünce mesut çevik kalp krizi geçirdi

kunglao1

23.7.2015 22:49:29

+1
doom 4 bizim gibi eski oyuncuları maziye götürecek :D hexen, quake 2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız