Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom Patrol'ün 2. Sezonundan İki Yeni Afiş Yayınlandı

İlk olarak My Greatest Adventure'ın 8. sayısında gözüken DC'ye ait Doom Petrol ekibinin geçtiğimiz yıl dizisi yayınlanmıştı. Genel olarak ortalama yorumlar alan dizinin ikinci sezonunun başlangıç tarihi de geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı.
 
İkinci sezon için dün iki adet poster yayınlandı. Doom Petrol'un ikinci sezonu 25 Haziran'da HBO Max üzerinden yayınlanacak. İlk 3 bölüm 25 Haziran'da geriye kalan 6 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.
 
İlk sezondaki oyuncular ve karakterler şöyleydi: Brendan Fraser (Cliff Steele), Matt Bomer (Larry Trainor), April Bowlby (Rita Farr), Diane Guerrero (Crazy Jane), Jovian Wade (Victor Stone), Alan Tudyk (Mr. Nobody) ve Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder). Bahsi geçen afişleri aşağıda bulabilirsiniz.  
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber doom patrol ikinci sezon hbo max ne zaman yayın tarihi
New Mutants'ta Normalde Profesör X ve Storm Olacakmış Steve Carell'ın Yeni Dizisi Space Force Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız