Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dontnod Entertainment İki Henüz Duyurulmamış Oyun Üzerinde Çalışıyor

 
Life is Strange, Vampyr ve Remember Me oyunlarının arkasındaki stüdyo Dontnod Entertainment, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, iki henüz duyurulmamış oyun üzerinde çalıştığını duyurdu. Oyunlar hakkında herhangi bir açıklanmadı.

Dontnod Entertainment ayrıca 2018 mali yılında 14.3 milyon Euro gelir elde ettiğini açıkladı. Fransız bağımsız geliştirici 2017'de 9.7 milyon Euro gelir elde etmişti. Belirtilene göre, bu performans yapım aşamasında olan oyunların artmasından ve özellikle Vampyr'nin başarılı satışlarından dolayı gerçekleşti.

Dontnod Entertainment bu iki henüz duyurulmamış oyun dışında Life is Strange 2 ve Twin Mirror üzerinde çalışıyor. Life is Strange 2'nin üçüncü bölümü 9 Mayıs'ta, dördüncü bölümü 22 Ağustos'ta ve beşinci bölümü 3 Aralık'ta çıkacak. Hikaye odaklı soruşturma oyunu Twin Mirror ise üç bölümden oluşacak ve ilk bölüm “Lost on Arrival” bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Metroid Prime Trilogy, Persona 5 ve A Link to the Past Best Buy'da Switch için Listelendi ASUS Republic of Gamers, ROG Strix Scope Mekanik Oyuncu Klavyesini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

3.4.2019 21:32:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: psycho90 <b>Hocam o arkadaş Cyberpunk 2077’yi bile gömdü yerden yere vurdu,sen gelmiş Vampyr’i eleştirdi diye kızıyorsun <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Pek ciddiye alma kendisini</b>
Anladım hocam sağol :)

psycho90

3.4.2019 21:26:35

+2
Hocam o arkadaş Cyberpunk 2077’yi bile gömdü yerden yere vurdu,sen gelmiş Vampyr’i eleştirdi diye kızıyorsun Pek ciddiye alma kendisini

Sarohan

3.4.2019 19:24:06

+2
@Antikaruh üşenmeyip uzun uzun yazmışsın da, boş yapmışsın. Bu dediklerin yazdığın oyunla örtüşmüyor. Zaten oyun 3A kalitesinde değil. Ne bekliyordun bu kadar şaşırtıcı. Başka benzeri yok gayette iyi yaptılar böyle oyun çıkarmakla.

Manhunt Three

3.4.2019 18:20:30

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Evren ve dünyası ile alakası olmayan zorlama tonlarca konuşma, berbat kamera kontrolleri, çağın çokça gerisinde animasyon ve görseller, en iyi olduğu yerde bile "ortalama" denebilecek bir seslendirme kalitesi, yine oyunu bir çırpıda sildirtecek kadar çıldırtan onlarca hata-sorun-çökme-optimizasyon problemleri, bir kaç tanesi hariç etkisi olmayan boş seçimler, bir birini fazlasıyla tekrar eden düşmanlar, mekanlar, vampir klişesinin bu güne kadar konu olmuş tüm stoik metinlerinin yine oldukça klişe bir şekilde kullanılması(bunu bile iyi yapamıyor ya neyse), aciton-rpg diye geçen bir oyunda zıplamanın-eğilmenin olmayışı, yüzlerce düşmanı öldürmenin dengeye hiç bir etkisi olmadığı noktada tek bir sivili dahi ısırmanızın oyunun dengesini alt üst etmesi, köşeyi 1 santim dönünce spawn olan düşmanlar, ağlatan yapay zeka, script olduğunu sonuna kadar hissettiren durumlar, özgür olmayan ve oldukça kötü (özellikle yönergeler konusunda) tasarlanan haritası. Vs vs vs Sakın Vampyr'a kötü demeyin ! Rezil, rezalet, sefil, zemberek deyin :))))
Dontnod Entertainment sağ olsun sana öyle bir şey yapmışlar ki hala etkisinde kalmışsın.

Fearless_tr

3.4.2019 17:58:18

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Vampyr ne kötü oyundu arkadaş. Bu kadar kötü kombat mekaniği nasıl yapıldı anlamış değilim. Mümkünse artık dontnod RPG oyunu yapmasın. Life is strange gibi ergen kız oyunları yapsın.</blockquote> Vampyr'a kötü oyun diyeni ben zerre dinlemiyorum ve umursamıyorum.
Tamam

Manhunt Three

3.4.2019 15:53:54

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Vampyr ne kötü oyundu arkadaş. Bu kadar kötü kombat mekaniği nasıl yapıldı anlamış değilim. Mümkünse artık dontnod RPG oyunu yapmasın. Life is strange gibi ergen kız oyunları yapsın.
Vampyr'a kötü oyun diyeni ben zerre dinlemiyorum ve umursamıyorum.

BSC Misafiri

3.4.2019 15:15:51

+2
Vampyr ne kötü oyundu arkadaş. Bu kadar kötü kombat mekaniği nasıl yapıldı anlamış değilim. Mümkünse artık dontnod RPG oyunu yapmasın. Life is strange gibi ergen kız oyunları yapsın.

Turk.Navy

3.4.2019 14:24:31

+2
Vampyr ben beğendim duyurulacak iki oyunda güzel olur bekleneni karşılar

BSC Misafiri

3.4.2019 14:19:54

0
Twin Mirror en son ki Gameplay videosunda çok kötü duruyordu ama güveniyorum bu firmaya umarım güzel bişey çıkarırlar

Guest-2C5CD639E

3.4.2019 12:53:43

+2
Bu firmayı seviyorum. Vampyr ile çıtayı aştılar oldukça jyi bir oyundu hem atmosfer hem temasi bakimindan ben cok begenmistim. Hikayede su gibi akıyordu. :) Twin Mirror'u bekliyorum Alan Wake tarzında olucak gibi havası var.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız