Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dokunmatik Platformlar için İddialı Bir Proje

Ringbow'un oyunlara yeni oynanış mekanikleri kazandıracağı kuşkusuz.
 
     Öncelikle Ringbow nedir onunla başlayalım. 2 gün önce Kickstarter bağış kampanyası ile başlayan bu proje, dokunmatik ekranlara sahip mobil cihazlarda başta oyunlar olmak üzere kontrolü arttırmayı hedefleyen bir elektronik yüzükten oluşuyor.
 
     Ringbow'un tasarımı ve teknolojik yeterliliği açısından tüm çalışmalar tamamlanmış ve geliştirici firmanın üretim - kalite kontrol - dağıtım aşamaları için 100.000$'lık bütçeye ihtiyacı var. Bu yüzük sayesinde üzerindeki 9 yönlü D-pad ile oyunlarda yön kontrolü sağlayabilir, buton olarak kullanabilir ve hassasiyetinizi arttırabilirsiniz. 5 saatlik pil ömrü ve bluetooth desteği ile mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uyumlu bir yapıya sahip. Ayarlanabilir büyüklüğü ile her parmağa uyabilmesi de bu açıdan bir sıkıntı yaşamanıza engel oluyor. Ayrıca oyunlar dışında menü ve diğer aplikasyonlar için de kullanılabiliyor.
 
     100.000$'lık bağış kampanyasının 2 günde üçte biri toplandı. Minimum 10$ olmak üzere bağışta bulunabiliyorsunuz fakat ürüne sahip olabilmek için en az 45$ bağış yapmanız gerekiyor (35$'lık bağışların bittiğini göz önünde bulundurursak). Ringbow'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir ve videosunu izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Apple IPhone Ringbow Kickstarter Dokunmatik iOS Android Mobil Cihazlar
Call of Duty Orta Çağ'da Geçseydi? GTA IV Grafik Modundan Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

artenis

30.6.2012 14:05:46

0

artenis

28.6.2012 09:21:27

0
Bir cevap yok heralde,

artenis

27.6.2012 10:57:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: razzraziel Merhabalar artenis, TDK'nın onaylamış olduğu bir kelimeyi neden kullanmayalım? İmza: Gökhan Yılmaz
Peki FONKSİYONALİTE kelimesi konsundaki açıklamanız hangi yasal temele oturuyor ? TDK da oyle bir kelime yok, hiçbir sözlükte yok, '' ya işte kelimeler böyle doğar, biz ik adımı attık '' diyebilirsiniz o zaman da sorarlar zaten o kelime ingilizce siz nasıl Türkçe dersiniz diye. Aplikasyon 'u TDK onayladığını biliniyor, ama bu OTURGAÇLI GÖTÜRGEÇ olayında olduğu kadar komik bir olaydır, sizinde buna alet olmanız bir o kadar ÜZÜCÜ ve ACI bir durum. (Cevabınızı bekliyorum ilk soruma ) Saygılarımla, İMZA: forumu yaratan biz kullanıcılar.

St Batuhan

25.6.2012 20:24:15

-1
Görüyorum ki bizde takındı olmuş konu dışı diğer kısımlara takılmak ve yorumlamak. Fonksiyonalite gayet anlamlı bir kelime ve kullanılabilir görünüyor. Bir eşyanın fonksiyonel olmasına dair bir bildirim yaptığı gayet anlaşılır bence ve aplikasyon uygulama yerine başka bir kelime. İnsanlar alışmış ise buna dair herhangi bir yorum yapılamaz bence. Sonuç olarak burası web tabanlı bir haber sitesi ama dil kullanımında genel bir kısıtlama yok. Burada Edebi eser verilmeye değil olabildiğince insanlar bilgilendirilmeye çalışılıyor. Aplikasyon kelimesi application kelimesini çağrıştırdığı içinde böyle bir yerde kullanımı gayet uygun bir kelime İmza: Forumun eski bir kullanıcısı... Not: Farkındayım sen de eski birisin ama yine de bu genel konuşmanı uygun bulmuyor, o yüzden kişisel fikir olarak koymak adına bu şekilde söyledim :)

- The Stig -

25.6.2012 07:40:22

0
tasarım harika olmuş.. kullanımı nasıl olur acaba. keşke video falan konsada izlesek.

CrazyToones

25.6.2012 02:37:52

0
Sağ kısımda analog falan olsaydı.

razzraziel

24.6.2012 20:55:11

+3
Merhabalar artenis, TDK'nın onaylamış olduğu bir kelimeyi neden kullanmayalım? İmza: Gökhan Yılmaz

artenis

24.6.2012 17:15:06

-1
'' APLİKASYON '' ve benzeri kelimeri eğitim seviyesiyle direk ilgisi olduğu dilbilim bölümleri hocalarından dinleyebilirsiz . İkinic Örnek : '' FONKSİYONALİTE '' Bu daha kötü bir örnektir HİÇBİR SÖZLÜKTE ANLAMINI BULMAZSINIZ, MESUT ÇEVİK'E defalarca söyledim ama yuklarıdaki bahsettiğim sorun ağır bir şekilde işlemiş çalışanlara , bu haberde de görüyoruz, Saygılarımla, İMZA: forumu yaratan biz kullanıcılar.

avatar78

24.6.2012 15:27:38

0
Tanıtımda 3DS reklamı mı yapılmış?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız