Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın Ekibine Yeni Bir İsim Katıldı

 
Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli karakterlerinden biri olan Doctor Strange'in ikinci filminin kadrosuna yeni bir isim katıldı.
 
Deadline'ın haberine göre The Baby-Sitters Club, Gentefied  ve Shadow Wolves gibi yapımlarda rol alan Xochitl Gomez, Doctor Strange 2'nin oyuncu kadrosuna katıldı. Rolü henüz belli değil. Kasım ayında da filmin çekimleri başlayacak.
 
Eğer tekrar bir ertelenme olmaz Doctor Strange 2, yani Doctor Strange in the Multiverse of Madness 25 Mart 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Sam Raimi üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor ve Benedict Wong bulunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi doctor strange doctor strange 2 Doctor Strange in the Multiverse of Madness yönetmen sam raimi vizyon tarihi oyuncular
Phil Spencer, Xbox Series S'in Xbox Series X'ten Daha Fazla Satacağını Düşünüyor Michael B. Jordan, DC'nin The Static Shock Filminin Yapımcılığını Üstlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız