Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity: Original Sin'in Yapımcısı Yeni Nesil İhtimali ve Oyunun PC'ye Özel Olmasından Bahsetti


    Bu senenin önemli sürprizleri arasında yerini alan Divinity: Original Sin, RPG türünün hastaları için tam anlamıyla ilaç oldu. Eski oyunlardaki dinamiklere bağlı kalarak karşımıza çıkan yeni Divinity oyunu için Larian Studios'un CEO'su yeni açıklamalar yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Swen Vicke, Divinity: Original Sin'i büyük bir başarı olarak değerlendirdi. Oyunu PC'ye özel olarak geliştirmenin kendilerine fayda sağladığını belirten Vicke, "Konsola oyun geliştirmek size büyük kısıtlamalar sunuyor. Projenin son dönemlerinde konsol firmaların size verdiği son teslim tarihi bayağı katı oluyor. Ayrıca yine projenin sonlarına doğru oyunu firmalara yollayıp onay sertifikası bekliyorsunuz. En önemlisi, konsollara oyun geliştirmek PC'ye geliştirmekten çok daha masraflı oluyor." sözlerini söyledi.
 
    SteamOS, PlayStation 4 ve Xbox One için araştırmalar yaptıklarını söyleyen Vicke, "Her zaman TV'de de güzel bir deneyim sunmak istiyoruz. Dolayısıyla araştıracağız." açıklamalarını yaparken, oyunun kontrollerinin kontrolcüye aktarılması konusunda şüphelerinin olduğunu belirtti.
 
    Son olarak Swen Vicke, Kickstarter'la ilgili açıklamalar yaptı. Divinity: Original Sin ile 1 milyon dolara yakın bağış toplayan Larian Studios, ilerleyen projelerinde bu yöntemi düşünmüyor. Yaptığı açıklamalarda Swen Vicke, yine de Kickstarter'da kendileri destekleyen oyunculara teşekkür etmeyi unutmamış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Divinity Original Sin RPG PC Larian Studios
EA, Madden NFL 15'deki Bir Hatayı Reklam Filmine Çevirdi Bungie, Destiny'nin İlk Gün İncelemeleri Konusunda Uyarıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

umuli19

8.9.2014 18:21:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Konsollara hiç oyun yapmamış bir firmanın hangi konsolda ne gibi kısıtlamalara maruz kalıpta böyle açıklamalar yaptığını merak ediyorum.
Konsol firmalarıyla çalışmak tabii ki sorumluluk gerektirir, şimdi konsola oyun yapan bir firma çıkış için bir tarih ile birlikte belirgin bir kalite vermek zorunda ve o tarihi bekleyen milyonlarca oyunsever var, bunun üzerine çıkış tarihinde aksaklık olursa oyunu geliştiren firmadan çok konsol firmalarının prestiji sarsılır. Güven zor kazanılır ama çok kolay kaybedilir, şahsen capcom ve ubisoft gibi firmalara pek güvenmiyorum çünkü yeterince sebep gördüm.
Divinity'nin oynanış mekaniğini pek beğenmediğim için 1 saat kadar oynayabildim. Diablo veya Titan Quest gibi oynanışa sahip olsaydı diğer yönleri oldukça tatmin ediciydi.
Sanki bu firmayı kurmuş olan adamlar ilk defa oyun yapıyor. Adamlar daha önce bulundukları firmalarda defalarca konsol oyunu projelerinde çalışmıştır.

BSC Misafiri

8.9.2014 11:15:03

-3
Konsollara hiç oyun yapmamış bir firmanın hangi konsolda ne gibi kısıtlamalara maruz kalıpta böyle açıklamalar yaptığını merak ediyorum. Konsol firmalarıyla çalışmak tabii ki sorumluluk gerektirir, şimdi konsola oyun yapan bir firma çıkış için bir tarih ile birlikte belirgin bir kalite vermek zorunda ve o tarihi bekleyen milyonlarca oyunsever var, bunun üzerine çıkış tarihinde aksaklık olursa oyunu geliştiren firmadan çok konsol firmalarının prestiji sarsılır. Güven zor kazanılır ama çok kolay kaybedilir, şahsen capcom ve ubisoft gibi firmalara pek güvenmiyorum çünkü yeterince sebep gördüm. Divinity'nin oynanış mekaniğini pek beğenmediğim için 1 saat kadar oynayabildim. Diablo veya Titan Quest gibi oynanışa sahip olsaydı diğer yönleri oldukça tatmin ediciydi.

musAKka

8.9.2014 01:09:49

+3
Adamlar başlarında onları kamçılayan büyük paragöz bir firma olmadığı için bana göre son yılların en iyi RPG oyununu piyasaya sürdüler. Oyunu birkaç dakika önce bitirdim ve tadı damağımda kaldı. RPG severlerin kesinlikle ama kesinlikle kaçırmaması gereken bir oyun.

ofsevim

8.9.2014 00:31:26

0
Pc candır her ne kadar çok kazandırsada giderleri çıktığı anda ortlama kazanç aynıdır hatta Pc'de oyun çok satınca firmalar çok fazla seviniyor oda çok düşük masrafa büyük kazanç

HIGHER

8.9.2014 00:21:27

0
pc candır<33
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity: Original Sin
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız