Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity: Original Sin'in Satışları Yarım Milyonu Geçti


    Bu sene içerisinde PC için çıkan Divinity: Original Sin, RPG oyuncularının beğendiği bir oyun olmuştu. İncelemelerden de başarılı sonuçlar elde eden yapım, satışlar konusunda yapımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 
    Yapılan duyuruya göre Divinity: Original Sin'in toplam satışları 500.000'i geride bıraktı. Açıklamalarda oyunun satışlarının sadece %10'u kutulu olarak yapıldığı söylenirken, çoğu oyuncunun Steam'i tercih ettiği belirtildi.
 
    500.000'lik oyun satışı her ne kadar büyük markalara nazaran çok yüksek değerler olmasa da, Divinity: Original Sin'in yapımcısı için oldukça kıymetli. Daha önce maliyetini karşılayan Divinity: Original Sin, artık yapımcılarını kâr noktasına taşımaya başlamış durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Divinity Original Sin RPG PC Larian Studios
Capcom Oyunları, Bu Hafta Sonu Steam'de İndirimde Grand Theft Auto V'in Eski ve Yeni Nesil Karşılaştırma Görseli
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.9.2014 22:18:44

0
Abi Rockstar Games'in GTA 5i korsan yüzünden çıkarmıyor diyenler bu haberi görsünler rpg gibi herkese hitap etmiyen tür olmasına rağmen pcde 500bin satmış.GTA 5 gibi oyunla alakası olmayan insanların bile bildiği bir oyunu siz düşünün kaç kişi alır.Ben Rockstar Games optimizasyon korkuyor Max Payne 3 müthişti optimizasyon konusunda ama Open World olan bir oyun olmadığı için rahatlardı.

invision

13.9.2014 11:35:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq konsollara çıksa 10 milyon satardı.
Neden Beyond Two Souls 2 milyonu geçememiş?

S.T.A.L.K.E.R.

13.9.2014 01:43:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: musAKka Çok daha fazlasını hakediyor oyun. Önceden de dediğim gibi başlarında paragöz bir firma olmayınca adamlar mükemmel bir oyun (ki bana göre son yılların en iyi RPG oyunu) ortaya çıkardılar. Tabi bunun kötü bir yanı da var; o da yeterince reklamının yapılmaması. Şu oyun eşit şartlarda yarışıyor olsaydı, yeterince tanıtılsaydı şu anki satışlarını çok rahat katlardı. Ne yazık ki önümüzdeki yıllarda değeri bilinmemiş "underrated" oyunlar listesinde en üst sıralarda yer alacaktır. Hala oyunu duymamış, oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim. Böylesi derin konuya sahip, ayrıntının dibine vurmuş bir RPG oyununu günümüzde bulmak çok zor. Kalite olarak Dragon Age: Origins ile her alanda çok rahat kapışır.
değeri bilinmemiş bir oyun değil bence. gayet de biliniyor. 500 binlik satis ve ayrica turn based bir rpg. buna rağmen bu kadar satmsai cok iyi.

musAKka

12.9.2014 22:06:11

+1
Çok daha fazlasını hakediyor oyun. Önceden de dediğim gibi başlarında paragöz bir firma olmayınca adamlar mükemmel bir oyun (ki bana göre son yılların en iyi RPG oyunu) ortaya çıkardılar. Tabi bunun kötü bir yanı da var; o da yeterince reklamının yapılmaması. Şu oyun eşit şartlarda yarışıyor olsaydı, yeterince tanıtılsaydı şu anki satışlarını çok rahat katlardı. Ne yazık ki önümüzdeki yıllarda değeri bilinmemiş "underrated" oyunlar listesinde en üst sıralarda yer alacaktır. Hala oyunu duymamış, oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim. Böylesi derin konuya sahip, ayrıntının dibine vurmuş bir RPG oyununu günümüzde bulmak çok zor. Kalite olarak Dragon Age: Origins ile her alanda çok rahat kapışır.

ardaq

12.9.2014 21:42:53

-3
konsollara çıksa 10 milyon satardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity: Original Sin
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız