Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Divinity: Original Sin II'nin Kickstarter'ı Başladı, İlk Bilgiler Paylaşıldı


    Geçtiğimiz senenin en beğenilen oyunları arasında yerini alan Divinity: Original Sin, eski tarz RPG severlerin özlemini gidermişti. Kickstarter üzerinden yola çıkan oyunun devamı da yine Kickstarter'dan geliyor. Divinity: Original Sin II'nin bağış süreci bugün itibariyle başladı.
 
    500 bin dolarlık hedefle yoluna çıkan Divinity: Original Sin'in platformları arasında sadece PC bulunuyor. İlk oyunuyla beraber beğenilen özelliklerini devam ettirip, üzerine yenilikler katmayı hedefleyen yapımcı Larian Studios, yeni oyunda hem co-op, hem de rekabetçi multiplayera yer veriyor. Oyunun rekabetçi multiplayerında sadece PvP üzerine odaklanmıyor, aynı zamanda taraflar arasındaki farklı görevleri de yerine getirmeye çalışıyoruz.
 
    İlk oyundaki dövüş sistemini ve RPG özgürlüğünü devam ettirmeyi hedefleyen Divinity: Original Sin 2, daha detaylı bir diyalog sistemini ve yeni eşya üretme sistemini seriye ekleyecek.
 
    Peki her şey iyi güzel de birçok oyuncunun aklında olan soru, zaten ilk oyunuyla büyük paralar kazanan oyunun devamı neden Kickstarter'dan geliyor? Firma yetkililerinin belirttiklerine göre yapımcı ekip yeni fikirleri oyuna aktarmak için şimdikinden daha güçlü bir finansal duruma ihtiyaç duyuyor. Ayrıca ilk oyunda olduğu gibi gelecek daha yüksek bağışlara göre oyunun içeriğinin de daha da artması durumu söz konusu. Bu yüzden firma Original Sin 2'ye destekte bulunanlara bağış ödüllerinin haricinde Steam'den alfa ve beta kodları da sunacakmış.
 
Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
divinity original sin original sin 2 larian studios bağımsız rpg indie
Angry Birds Geliştiricisi Rovio, 250 Çalışanını İşten Çıkarıyor Rise of the Tomb Raider'ın Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shovel Knight

28.8.2015 12:24:42

0
keşke türkçe gelse ilk oyunda ağır ingilizceden dolayı bir çok defa yolumu kaybettim

BSC Misafiri

27.8.2015 17:27:09

0
Doymak yok yola devam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Divinity: Original Sin 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız