Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dissidia Final Fantasy NT Açık Beta Tarihi Duyuruldu

 
   Dissidia Final Fantasy NT açık betasının Japonya'da 23 Aralık - 7 Ocak tarihleri arasında yapılacağı duyurusundan sonra, Square Enix 12 - 21 Ocak tarihleri arasında da Kuzey Amerika ve Avrupa'da açık beta düzenleneceğini açıkladı.  
 
   Batıdaki açık beta ile ilgili ayrıntılar betanın başlamasına yakın paylaşılacak.

   Dissidia Final Fantasy NT 11 Ocak'ta Japonya'da, 30 Ocak'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Otuz yıldan uzun sektör lideri oyun gelişimini kullanan Dissidia: Final Fantasy NT, sizi ve iki takım arkadaşınızı 10'dan fazla ikonik arenadan birine götürerek Final Fantasy evreninin gerçek efsaneleriyle yoğun üçe üç dövüş deneyimini yaşamanızı sağlıyor. Dövüş oyunlarına benzersiz bir yaklaşım sunan bu oyunda, final fantasy oyun serisinin çok sevilen 20'den fazla karakter arasından seçim yaparak klasik silahlar ve büyü saldırıları dışında Odin, Shiva ve Ifrit çağırma gibi büyülerle savaşa girin. Yeni beceriler edinin, Gil kazanın ve oynadıkça karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirin. Asıl dövüş için çevrimiçi moda girmeden antrenman modunda yeni edindiğiniz becerilerinizi geliştirin."

Bu haberin bağlantısı
URL
Bridge Constructor Portal'ın İlk 9 Dakikası Fire Pro Wrestling World Erken Erişimden Çıktı

BSC Misafiri

20.12.2017 11:14:16

0
Üfff bunu unutmamam lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız