Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disco Elysium'daki Kelime Sayısı Belli Oldu

 
 
Geliştiriciliğini ZA/UM'un yaptığı izometrik kamera açısına sahip olan oyun Disco Elysium 2019 yılının başarılı yapımlarından birisiydi. Aldığı ödüller ile de bu başarısını kanıtladı diyebiliriz. Oyunun en büyük özelliği ise çok fazla metin olması.
 
Oyun hatta tarzı ile FRP'ye oldukça benzetiliyor. Twitter üzerinden bir takipçinin oyunda ne kadar kelime olduğunu sorması üzerine, Disco Elysium'um resmi Twitter hesabı takipçiye cevap vererek, merak ettiğimiz bu konuyu açıklığa kavuşturdu. Kelime sayısı ise beklediğimizden daha çok. Tweet'e göre oyunda 1 milyon kelimenin üzerinde kelime bulunuyor.
 
Karşılaştırabilmeniz için şu şekilde yazalım, J.R.R. Tolkien tarafından yazılan Silmarillion'ın içerisinde ortalama 130.000 kelime bulunuyor ve ortalama 550 sayfa civarında. Kısacası Disco Elysium'un kitap versiyonu çıksa uzun bir seri olurdu. Aslında güzel de olurdu kitabı çıksa.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers RPG Disco Elysium Açık Dünya Dedektif
Ubisoft, Avustralya'daki Yangın İçin 30.000$ Bağışta Bulundu Hata Yüzünden Monster Hunter World Iceborne'un PC Sürümüne Girenlerin Kayıt Dosyası Siliniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.1.2020 07:21:09

0
Geçen seneye damgasını vuran iki oyun vardı;Sekiro ve Disco Elysium.Resmen şiir gibi roman gibi oyun yapıp işlenmiş.İnceee !

Wayward Son

11.1.2020 15:45:59

0
Yazım kalitesi cidden kusursuz. İnsanın iç dünyasına bu kadar detaylı bakıp bu denli farklı metinler yazabilmek ciddi araştırma ve altyapı ister. 2. defa oynadığımda nelerle karşılaşacağım acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disco Elysium
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız