Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dijital Dağıtımcılık Oyun Kutularını Öldürmez !

 
 
     Dijital mağazalar oyun endüstrisinde emin adımlarla ilerleyen güçlü  ve yeni bir alt yapı halini alırken, şu an için özellikle PC oyuncuları için önemli ve avantajlı bir yere sahip. Bu genç sayılabilecek yeni sektörün en önemli pay sahiplerinden birisi olan Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, herşeye rağmen dijital sektörün mağazalarda parlayan kutuların içinde duran oyunları alt edebileceğini düşünmüyor.
 
     Zelnick, Bloomberg'e yaptığı açıklamada dijital sektörden % 15'den daha az  bir gelir elde ettiklerini ve kutulu oyunların sektörde uzun bir süre daha yer alacağını düşündüğünü açıkladı. Ayrıca şirketin geride bıraktığımız 3 yıla oranla, dijital alanda ki gelirlerinde % 40'lık bir artış olduğunu ve dijital sektörün gelişme ve büyümesinde şirket olarak önemli bir rol oynadıklarının altını çizdi.
 
      Grand Theft Auto, Mafia ve Bioshock gibi video oyun dünyasında önemli yer edinmiş oyunların dağıtımcılığını üstlenen Take Two, sektörde yeni yollara girmekten çekinmiyor. OnLive sistemine de destek veren şirket son olarak GTA : Chinatown Wars'ın iPad versiyonunu App Store'a sunmuştu. Ancak şirketin bu yöndeki desteği henüz yeni başlamış gibi görünüyor. Zira Zelnick, analistlerin 2014 yılında 200 milyonu bulmasını bekledikleri ve giderek yaygınlaşan tablet bilgisayar kullanımına dikkat çekti ve daha çok oyunu dijital mağazalara sunacağının sinyallerini verdi.
 
 
 
Kaynak 

Bu haberin bağlantısı
URL
take two steam apple store ipad direct2drive dijital dağıtımcılık dijital oyun mağazası
Assassin's Creed: Brotherhood'un Hikaye Videosu Scorpion'a Özel Mortal Kombat Videosu

Jack Rabbit Slims

19.10.2010 18:19:51

0
Arşivciyiz biz. Kutulu oyunlar kalksın kırılabilen konsollarda bir tane orjinal oyun alırsam neyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız