Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Digital Extremes'in Yeni Oyunu, Sıradışı Bir Şekilde Sızdırıldı


 
     Geçtiğimiz günlerde çok sıradışı bir olay yaşandı. "UndercoverLegend" adlı reddit kullanıcısı, Digital Extremes'in stüdyosuna gizlice girdiğini ve üzerinde çalıştıkları yeni oyunu öğrendiğini açıkladı. Kullanıcının daha sonradan reddit'ten kaldırılan hikayesi aşağıdaki gibi.

     "Konu ile ilgili arka plan hikayesi; Uzun yıllardır DE'yi izliyordum, Ontario/Kanada'da London şehrinde olduklarını biliyordum ama tam olarak nerede olduklarını bilemiyordum. Yıllardır bizden saklanıyorlardı, ama onları buldum. Ofisleri (Burası güvenlik nedeniyle kesilmiş) köşesinde. Peki nasıl mı buldum? Canlı yayınlanan geliştirici toplantılarının yapıldığı odadaki pencereden Tenno heykeli gözüküyordu. Kapıları parmak izi okuyan tarayıcılarla açılıyor, çok havalı değil mi haha. Ama ben sadece dövmeli bir elemanı kapıyı açtıktan sonra izledim. Birşey sormadı, üzerimde Dr. Who tshirtüm vardı ve aralarına karışmak için elimden geleni yaptım.
 
     Kimse bana orada çalışıp çalışmadığımı sormadı. Sadece sandalyelerde oturdum ve arada bir sağa sola gittim. 12:01'de yemeğin hazır olduğu duyurusu yapıldı ve ben de sıraya girdim. Üst üste dizilmiş tabaklar vardı ve yemeği büfe usülü kendiniz alıyordunuz. Oturdum ve diğer insanlarla muhabbet ederek yemeğimin tadını çıkardım. Bana Keystone adında yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını söylediler. Oyunun kartlarla oynanan bir FPS olduğunu söylediler (magic the gathering tarzı olabilir) ama çok açıklama yapmadılar. Beklemel odasında bir sürü Funko figürü ve peluş hayvan oyuncakları vardı. Etrafta kimsenin kullanmadığı bir sürü de PS4 ve Xbox One duruyordu. Hiç güvenlik görevlisi yoktu ve kimse kim olduğumu sormadı. Orada çalıştığımı sandılar ve akşam 18:00'de insanlar işten çıkmaya başladı, ben de takip ettim, çıkarken yarın görüşürüz dediler.
 
     Not: DE mükemmel yemeklere ve uyduruk bir güvenlik sistemine sahip. Ayrıca Keystone'a"
 
     Olay duyulduğunda DE'den Rebecca Ford, alttaki açıklamayı yaptı.
 
     "Yakın zamanda internette kız veya erkek bir kişi, bizimle gizlice bir gün geçirdiğini belirtmiş. Kanadalılar misafirperverliği ve kibarlığı ile bilinir!
 
     Yaklaşık 200 tutkulu oyuncuyu, Warframe ve Sword Coast Legends gibi oyunları size sunması için işe alıyoruz. Her ne kadar herhangi birisinin, bizimle beraber tüm bir günü geçirmek istemesi bizi gururlandırsa da, lütfen mahremiyetimize saygı gösterin ve bilin ki, diğer tüm işlerde olduğu gibi, tesisimize izinsiz ve kanun dışı bir şekilde girme denemelerini kınıyoruz.
 
     Tenno'muzu seviyoruz, ama lütfen saygılı ve yasalara uygun davranışlarda bulunun. İzinsiz giriş hiçbir zaman kabul edilemez."
 
     Kişisel düşüncem, UndecoverLegend adlı kişinin yaptığının çok yanlış olduğu yönünde. Hayranı olduğu firmanın henüz duyurmak istemediği bir oyunu bu şekilde kendisinin duyurması, firmaya tahmin edemeyeceği zararlar vermiş olabilir. Ayrıca yaptığı bir yandan da korkutucu, kötü niyetli olsa çok daha feci sonuçlar olabilirdi. Çalışanların da kendisini güvensiz hissetmesine ve oyunu duyurdukları için daha da kötü hissetmelerine sebep olduğu da kesin.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku UndercoverLegend reddit digital extremes keystone
Hearthstone'a Yeni Bir Ek Paket Geliyor Gibi Görünüyor Yeni Bir Bağımsız Oyun, Mold

Trapdoor

3.7.2015 11:35:18

+1
Reklam kokusu alıyorum. "Yeni bir oyun HMM, kartlarla oynanan ve de FPS. İlginç bir tarz" Muhtemelen hiç fotoğraf falan da yoktur içeri sızan kişinin çektiği.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız