Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Digital Extremes ve Airship Syndicate Ücretsiz Çevrimiçi Aksiyon Oyununu Duyurdu

 
 
Warframe geliştiricisi Digital Extremes ve Darksiders: Genesis geliştiricisi Airship Syndicate, arkadaşlarla maceralara çıkabileceğiniz yepyeni ve orijinal bir dünyaya sahip oynaması ücretsiz çevrimiçi karakter tabanlı üçüncü şahıs fantezi aksiyon oyunu için bir ortaklık kurduğunu duyurdu. oluşturmak için bir ortaklık duyurdu.
 
Digital Extremes'in harici projeler başkanı Richard Browne bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Darksiders'ın çıkışından bu yana yaratıcı yönetmen Joe Madureira ve Airship Syndicate başkanı Ryan Stefanelli ile çalışmaya devam ediyorum. Yeniden bir araya geldik ve bu konuda daha mutlu olamazdım."
 
Airship Syndicate başkanı Ryan Stefanelli ise şunları belirtti: “Biz Austin / Teksas merkezli tutkulu ve deneyimli bir oyun geliştirici ekibiyiz. Amacımız basit: çeşitli oyun platformları için en kaliteli, eğlenceli ve yaratıcı oyunlar oluşturmak."
 
Bu sonbaharda The Game Awards 2022 etkinliğinde oyunun tam duyurusunun yapılması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Digital Extremes çevrimiçi aksiyon
Pocky & Rocky Reshrined Satışları 100 Bini Aştı Anonymous;Code, Karakterlerin Tanıtım Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız