Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo III'ün Auction House'u Yine Ertelendi

  
   Diablo III'ün çıkışının ardından ortaya çıkması beklenen ve oyun içindeki eşyaları gerçek para ile satmamızı veya almamızı sağlayacak olan Auction House sisteminde bir kez daha ertelemeye gidildi.
 
   İlk başta oyun çıkar çıkmaz aktif olacağı söylenen sistem, daha sonra 29 Mayıs tarihine ertelenmişti. Bugün ise çıkışına çok az bir süre kalmışken yeniden ertelendiği duyurusu yapıldı. Ancak tam olarak çıkış tarihi verilmedi.
 
   Ertelemenin en büyük nedeni olarak oyundaki hatalar gösteriliyor. Blizzard ise bu sorunlarla ilgili bir güncelleme hazırlığında. Özellikle son zamanda patlak veren hack olayları firmanın başını ağrıtmışa benziyor. Oyundaki hatalar ve saldırı olayları aşılmadıkça gerçek paranın işin içine dahil edilmemesi mantıklı bir karar diyebiliriz. İleri bir tarihte sistem ile ilgili yeni bir tarihin duyurulması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameTrailers Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG auction house delay erteleme hack hata bug
Jet Set Radio, PS Vita Yolunda Max Payne 3'ün PC Sürümüne Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2012 10:33:50

0
12 yıl en küçük(!) örneği wow olarak verebilirim ya da starcraft olabilir yada warcraftın sürümleri diyebiliriz yani dünyada en cok oynanan oyunlar blizzard tarafından yapılıyor bununda bırakın bazı gecikmeleri olsun ki gerçek diablocular auction house ya da pvp gelmese bile müptela şekilde oynamaya başladı bu oyunu bazı eksiklikler beni diablodan soğutmadı eğer soğuyan varsa araba yarışı falan oynasın derim.

DarkEternal

29.5.2012 11:31:41

0
Diablo 3 oyununda o kadar çok detay varki, hataların veya gecikmelerin olması bence çok normal.

BSC Misafiri

26.5.2012 16:00:57

-1
Diablocular daha bekler bizleri ellerinde oynatıcaklar durun bakalım daha kaç erteleme gelir iyi bu blizzard işinde o kadar sene beklemişin diyemiosun iyi olmamış bu oyun yazık bize.

ultra_storm

25.5.2012 20:57:12

0
Auction hause gelirse başlarım süper bi olay para kazanmak oyundan :)

Wayward Son

25.5.2012 19:39:50

-2
quote:

Orijinalden alıntı: hikayeci51 buyrun diablo 3 özeti: -12 yıldır beklenen oyun -en iyi ihtimalle 6-7 yıldır yapım aşamasında olan oyun (uzun mu? tabiki hayır aksine kısıtlı bir süre!) -full+full error 37 -kapasiteni bilmene rağmen kapasitenin üstünde satış yapmak (tüy dikmek) -tüm betalara rağmen sayısısz bug -pvp nin hala olmayışı -co op un saçmalıkları -en dik alasından kalitesiz grafikler (yıl olmuş 2012) -halen açılamayan ve sırf açgözlülükten blizz in Auction House kontrolünü ele alması her satıştan pay alması gibi saçmalıklar (evet, blizzard dünyanın en açgözlü firmasıdır) çözümler: adı yeter abi diablo sonuçta... (evet haklısın blizzard) not: bu post kimse için bir anlam taşımaz sadece habere yorum niteliklidir.
Grafik dedin ya, orda bittim. Delicesine Sonsuz Macera oynayan, sırf o yüzden kaç tane oyun sitesine post atmış birinin gelip burda grafikleri eleştirmesi cidden komedi. Dün satışlardaydın genç, rakamları verdim sustun. Şimdi başka şeylerdesin. Diablo ne PVP'dir, ne AH'dur, ne de grafiktir. Bak bakalım bir tane Diablo tanıtımında, fragmanında o saydığın özellikler var mı? Yok. Ne var? Senaryo var. Bitmiştir. Hadi bol bol F2P'ler sana. Daha fazla trolleme Diablo haberlerini. Her postunda bir Diablo nefreti var, itiraf et. Ulaşabilsen şu an bir numaralı fanıydın, ulaşamadığın için bu kinin ve nefretin. Her yaptığın trollükte de karışında bulacaksın beni, bari şu siteyi kirtetmeyin.

r0ket

25.5.2012 19:28:58

+1
buyrun diablo 3 özeti: -12 yıldır beklenen oyun -en iyi ihtimalle 6-7 yıldır yapım aşamasında olan oyun (uzun mu? tabiki hayır aksine kısıtlı bir süre!) -full+full error 37 -kapasiteni bilmene rağmen kapasitenin üstünde satış yapmak (tüy dikmek) -tüm betalara rağmen sayısısz bug -pvp nin hala olmayışı -co op un saçmalıkları -en dik alasından kalitesiz grafikler (yıl olmuş 2012) -halen açılamayan ve sırf açgözlülükten blizz in Auction House kontrolünü ele alması her satıştan pay alması gibi saçmalıklar (evet, blizzard dünyanın en açgözlü firmasıdır) çözümler: adı yeter abi diablo sonuçta... (evet haklısın blizzard) not: bu post kimse için bir anlam taşımaz sadece habere yorum niteliklidir.

Wayward Son

25.5.2012 18:38:54

0
Çok önemli şeyler değil zaten Diablo'yu Diablo yapan senaryosudur, atmosferidir. Auction House olmadan sevdik biz oyunu, o kaymağı olur. Acelesi yok daha zaten daha item toplarız ederiz. Millette ne bu merak anlamıyorum:)

otomania

25.5.2012 18:38:47

+1
@ Misafir Ben sana 12 değil 120 sene versem ne yapacaksın acaba? Bu oyun Diablo, diğer oyunlara benzemez, 1-2 aylık oyun değil ki onlar çıkana kadar biz bırakırız diyelim.. Eminin birçok gerçek Diablocu memnundur bu oyundan, o yüzden takılmazlar böyle şeylere. Ayrıca senin alışverişteki güvenliğin için bekletiliyor bu sistem onu da haberde yazmışlar ancak hatırlatayım ;)

BSC Misafiri

25.5.2012 18:19:12

0
Nedir bu ya pvp sistemi yok real auction house yok bir yığın hata var oyunda 12 sene ne yaptın sen blizzard

BSC Misafiri

25.5.2012 18:19:09

0
12 yılda yapılanmı? heh evet diablo 2 yi bitirdiler zaten ozamanda bu günkü teknoloji falan herşey vardı başladılar yapmaya töbe töbe.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız