Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3'te PvP Hazırlıkları Başladı!


   Diablo 3'ün sunduğu en heyecan verici yeniliklerin arasında gösterilmesine rağmen çıkışa yetiştirilemeyen, çıkıştan sonrasında da epey geciken PvP sistemi en nihayetinde uzaktan da olsa gözüktü. Blizzard, 1.0.5 güncellemesiyle birlikte PvP hazırlıklarına başladı.
 
   Diablo 3'ün 1.0.5 güncellemesiyle birlikte gelen dosyaları iyice inceleyen oyuncular, PvP sistemi adına bazı ayrıntıları keşfetti. Belirtilenlere göre bu güncellemeyle birlikte PvP sistemi oyuna eklenmese de, birçok içeriğiyle birlikte gözüküyor.
 
   Alınan bilgilere göre bu güncelleme oyuna PvP Token isminde yeni bir para birimi ekliyor. Tahminlere göre her yendiğiniz PvP oyunu sonrasında fazladan XP, altın ve PvP Token'ı kazanacaksınız. Bu tokenleri harcayacağınız yer olarak ise New Tristram kasabasına Gryffith the Warmaster isimli bir NPC eklenmiş. Maalesef dosyalar içerisinde bu NPC'nin satacağı eşyalar yer almıyormuş.
 
    Son olarak yeni güncelleme dosyalarıyla ortaya çıkan PvP bilgileri arasında rank sistemiyle birlikte arena isimleri yer alıyor. PvP rankları Scout, Grunt, Sergeant, Senior Sergeant, First Sergeant ve Stone Guard olarak belirtilirken, oyundaki arena isimleri de The Fetid Pools, Pit of the Condemned, Bastion’s Forge, Altar of Courage ve Leroic’s Garden olarak 5'e ayrılmış durumda.
 
PvP sisteminin çıkışıyla ilgili halen elimizde bir çıkış dönemi yer almıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
DICE'in Gelecek Temalı Battlefield Planı Yok Tüm Ezio Maceraları Bu Diskte Birleşiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pugna2

27.9.2012 19:52:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Torchlight 2 o kadar güzel bir oyun olmuş ki, " Blizzard'ın açıkça utanması gereken bir şekilde Diablo 3'ten daha zengin " bir oyun olmuş. Oyun zaten Diablo 1 ve 2'yi yapan eski " Blizzard North " ekibinin elinde çıktığı için her yanı gerçek bir aksiyon rpg kokan bir oyun. Blizzard bundan sonra ağzı ile kuş tutsa şahsen umrumda değil. Arkadaşlar alın Torchlight 2 oynayın bakın, " ben amma da vakit kaybetmişim Diablo 3 ile..." diyeceksiniz...
ulan o kadar yırtıdık bu oyundan hıc bır sey olamaz dıye gokubayla siz mi okumadınız millet bizi kötü adam ilan etti daha yenimi anlıyonuz sizi keklediklerini siz her şeye müstehaksınız parayı aldılar üzümlü kekler size dedik oyunu deneyinde alın diye su saaten sonra kimse umurlarında olmaz adamlar daha yenı pvp sistemini ayarlıyo gene muthis seyler bekliyorsunuz degilmi :) bekleyin bekleyin ama ben isterseniz blizardın su anki stratejisini size soyliyim blizard baska online yapımlarla ugrasıyor su an satıp para kazanacagı en onemlisi online a baglayabilecegi wow eskidi artık yeni para kaynakları bulması gerek bekleyin hazır oldugunca cıkıcak(blizardın eskı gercek yapım politikası ama şimdi bu politikayı bile paraya ceviriyor) siz paraları hazırlayın yeterki yigenler :)

WE neED

27.9.2012 14:10:53

0
iyi bari ölümsüzlük bugunu gidermişler :D

BSC Misafiri

27.9.2012 12:40:04

0
Torchlight 2 o kadar güzel bir oyun olmuş ki, " Blizzard'ın açıkça utanması gereken bir şekilde Diablo 3'ten daha zengin " bir oyun olmuş. Oyun zaten Diablo 1 ve 2'yi yapan eski " Blizzard North " ekibinin elinde çıktığı için her yanı gerçek bir aksiyon rpg kokan bir oyun. Blizzard bundan sonra ağzı ile kuş tutsa şahsen umrumda değil. Arkadaşlar alın Torchlight 2 oynayın bakın, " ben amma da vakit kaybetmişim Diablo 3 ile..." diyeceksiniz...

BSC Misafiri

27.9.2012 12:39:29

0
diablo 3 > torchligt 2

Devoin

26.9.2012 23:23:56

+1
Bu rezil item drops rate'lerini düzenlemezlerse diablo benim için biter.Sırf pvp güzel olur umuduyla hala oynuyorum. Saatlerce aynı yerlerde aynı şeyleri kes kes dur sonra git o parayla AH'den eşya satın al. Bu kadarda insanları ah'ye yönlendirmek olmazki

BSC Misafiri

26.9.2012 22:02:18

0
boşuna millet WoWablo demiyor. pvp rankleri bile wow ile aynı :S

0lyimp0s

26.9.2012 21:59:50

0
bazı nooblar diye dursun diablo fanı olan bu diabloyu 12 yıl oynar sıkılmadan pvp si ise 15 yıla kadar uzatır gayet iyi

OkanDRDYK

26.9.2012 21:56:10

0
Direk pay to win olacak. parayla item alan üsküdarı geçti bile.

cemmedagon

26.9.2012 21:52:51

+4
Artık çok geç,torchlight 2 den sonra bu çöpün yüzüne bile bakmam !!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız