Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3 'e Kore Yolu Gözüktü

Her F2P oyunun vazgeçilmezi olan "dükkan" sistemi, yavaş yavaş günümüz oyunlarına da yerleşiyor.
 
     Bir süre önce Diablo 3'ün, açık arttırma sisteminin kumar karşıtı yasalara takılması nedeniyle ülkeden yasaklandığını duyurmuştuk. Dünyanın en büyük online oyuncu kitlesine sahip olan Kore'yi listesinden çıkarmamak için çok emek sarfeden Blizzard, nihayet Kore ile uzlaşmaya varabildi.
 
     Bugün alınan bir kararla Diablo 3'ün Kore versiyonundan açık arttırma sistemini tamamen kaldırıldı. Oyunun Kore versiyonunda gerçek para ile satışlar yapabileceğiz bina yerine boş, kullanılmayan ve girilemez bir ev duracak.
 
     Diablo serisine yeni eklenecek olan açık arttırma sistemi günümüzde birçok oyuncu tarafından bir para tuzağı olarak görülüyor ve eleştiriliyor, buna rağmen Blizzard bu deneyimi oyuna eklemekte kararlı...

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Bioware: "SWTOR'a LFG Özelliği Yapım Aşamasında" Limbo'nun Mac Sürümü Steam'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

14.1.2012 19:21:52

0
Mod lar boşamı duruyor para vereceğime birileri tüm invertorylerin hazır şeklini mod ile oyuna ekler bende kullanırım yoksa oyun için yapılacak harcamalar tam saçmalık.HJem oyuna para vercem birde içindeki eşyalaramı vericem haha :D Oldu olucak yapımcıların tuvalet ücretinide karşılayalım :D

BSC Misafiri

14.1.2012 17:51:17

0
Bu dediğin o itemler'ın bize düşme olasılığı olmasa yada oyunda sırf güçlü olmak için parayla satılan 'haksızlık' yaratan item'lar olsa dediğinde haklısın. Böyle bir durumda Blizz fanları bile isyan eder ve bunu firma çok iyi biliyor emin ol. Hem herşey parayla değil değiş tokuş sistemide olacakmış yani sen bana şunu şunu ver ben sana şunu vereyim gülüm hesabım. Hem daha da güzeli belki senin işine hiç yaramayacak ama başkasının 4 gözle aradığı bir item düştü diyelim... Satarsın arkadaşım fena mı? Parası olan konuşur değil parası olan hırsını giderir diyelim kısaca

BSC Misafiri

14.1.2012 17:06:08

0
Ya şimdi ben Dukkandan aldığım eşyalar ile karekterimi güçlendirirsem oyunun ne anlamı kalıcakki allah aşkına önemli olan zaten o itemleri düşüre bilmek değilmi kasmadan zorlamadan diablomu oynanır gerekirse 5 6 kere bitiricez ama bak ben düşürdüm buldum diyebilmek önemli

Quadhros

14.1.2012 16:41:11

0
Eh adamlar 12 yıldır bu oyun üzerinde çalışıyorlar, bu tarz sistemlerle para kazanmaya çalışmaları gayet normal..

Drezar

14.1.2012 14:43:28

0
saçma ülke ülke ayıralım artık o satış istemiyo bu istiyor falan faso füso...

Emre_z3

14.1.2012 14:25:26

0
BENCE gerçek paranın video oyunlarında trade aracı olarak kullanılması her türlü yanlıştır; çünkü -oyunun adil olması vs.. konunun dışında tutsak bile- her oyuncunun yaşı belli bir yaşın üstünde değil, iradesi ve mukayese yeteneği de her oyuncunun kuvvetli değil, neler duyduk bugünlere kadar ... Sanal olan herşey, sanallık çerçevesinin içerisinde kalmalıdır.

otomania

14.1.2012 13:52:32

0
@edikey Hocam sizin dediğiniz daha çok MMO türü bir oyunda geçerli, her levelda güçlü olayım her levelda PvP'ye gireyim Boss keseyim tarzında şeyler için benim açımdan. Diablo II'de oldukça sağlam Itemlar düşürmüştüm vakti zamanında, ancak çok defa aynı yerlerde savaşarak daha zorlaşan oyunda bir yere kadar gidiliyo benim limitlerim açısından sonra bırakmıştım nostalji hariç oynamamıştım. Siz de kolaydan başlar ilerlersiniz, itemların seviyesi git gide artaracaktır oyunun zorluk seviyesiyle beraber, eğer Hardcore oyuncuyum diyorsanız da en zor seviyeye kadar çıkar ya kendi itemlarınızı kendiniz düşürürsünüz ya da biraz riskli olmakla birlikte düşen farklı bir karakter ürünüyle amorti edebileceğiniz item alırsınız. Bu benim görüşüm tabi ki, ben Diablo III'ü senaryosu için oynayacağım şahsen, kendimi sınamak için değil, siz her zorluk seviyesinde savaşacaksanız da dediğim gibi o sistem olsa da olmasa da halledersiniz.

Guest-F97E00D06

14.1.2012 13:23:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: otomania Ben eleştirilere katılmıyorum, sonuçta almazsanız şunu bunu yapamazsınız şeklinde bir durum olmayacak, kendini tatmin etmek isteyen oyuncular karakterini güçlendirmek için istediği harcamayı bence yapabilir, ben de şahsen çok fazla sistemi kullanmayı düşünmüyorum ama gün olur neden olmasın derim belki, ama bu kişisel iradeyle alakalı, saçma bulursanız kullanmazsınız :)
Oyunu satın alıcaz, sonra güçlenmek için durmadan item almak zorunda kalıcaz, yani kasılmanın kesilmenin hiç bir önemi yok direk olarak para işliyor.

otomania

14.1.2012 13:18:14

0
Ben eleştirilere katılmıyorum, sonuçta almazsanız şunu bunu yapamazsınız şeklinde bir durum olmayacak, kendini tatmin etmek isteyen oyuncular karakterini güçlendirmek için istediği harcamayı bence yapabilir, ben de şahsen çok fazla sistemi kullanmayı düşünmüyorum ama gün olur neden olmasın derim belki, ama bu kişisel iradeyle alakalı, saçma bulursanız kullanmazsınız :)

bulteir

14.1.2012 13:10:42

+5
Koreyle de anlaştıklarına göre oyun yakında çıkar
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız