Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3 Yeni Güncellemesi Kaybolan Eşyalarınızı Geri Getirecek


     Son gelen güncelleme ile birlikte bazı Diablo 3 oyuncuları, karakterlerinin üzerinde bulunan eşyaların ve altınlarının kaybolduğunu görmüştü. Blizzard bu konuya el atmış durumda.
 
     Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre, kendilerine yollanan raporlar ve hata dosyaları sayesinde, eşyalarını ve altınlarını kaybeden oyuncuların bir listesini çıkartmayı başarmışlar. Bir sonraki güncelleme ile birlikte gelecek olan düzenleme sayesinde oyuncular kaybettikleri eşyaları ve altınları geri alabilecekler.
 
     Karakteri üzerindeki altınlarını veya eşyalarını kaybetmiş ama henüz bunun farkında olmayan oyuncular da düşünülmüş. Blizzard eşya kaybı yaşayan tüm hesapların, bunu fark edip şikayette bulunmayanların bile, eşyalarını geri alacağını duyurdu.
 
     Bir diğer sıkıntı ise, Reaper of Souls paketini ön sipariş yapanların yaşadığı, hediye edilen Wings of Valor kanatlarının söz verildiği halde hesaplara gelmemesi oldu. Söz verildiği üzere bu gün kanatların teslim edilmesini sağlayacak olan scrip oyuna eklenmişti, fakat bazı oyuncuların bu kanatları almasını engelleyecek bir sorun olduğu farkedildi. Sonuç olarak kanatların elinize geçip geçmemesini, oyunu satın aldığınız tarih belirliyor. 
 
     Kanatların teslimi ile ilgili sorunu çözmek için gerekli adımlarını attıklarını bildiren Blizzard, bu sorunun yarın sabaha kadar düzeltileceğini ve tüm oyuncuların kanatlarına sahip olacağını tahmin ettiklerini söylüyor. "Henüz kanatlarını alamayan oyuncular için tam bir teslimat zamanı söyleyemiyoruz, fakat bu konu ile ilgili bilgilendirmeyi mümkün olan en kısa süre içerisinde yapacağız."
 
     Reaper of Souls ek paketi 25 Mart tarihinde PC için piyasaya çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vg247 blizzard diablo diablo 3 reaper of souls rpg PS4
"Playstation 4, Watch Dogs'ta Büyük İmkanlar Sunuyor" Assassin's Creed Unity Resmen Onaylandı, İlk Video Geldi!

BSC Misafiri

22.3.2014 09:17:14

0
redbull kanatlandırır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3: Reaper of Souls
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız