Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3: Reaper of Souls'un TV Reklamı Yayınlandı


      Gamescom 2013'de duyurulan Diablo 3'ün ek paketi Reaper of Souls'un TV reklamı yayınlandı. 25 Mart'ta PC ve Mac versiyonları çıkacak olan ek paketin Playstation 4 sürümü için henüz bir tarih açıklanmadı. Seviye sınırını 70'e çıkartacak olan paket ayrıca oyuna yeni bir sınıf da ekliyor. 31 saniyelik kısa video tamamen sinematiklerden oluşuyor. Videonun sonunda ön sipariş verdiğinizde elde edeceğiniz Wings of Valar isimli eşya da gösteriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard diablo diablo 3 reaper of souls rpg PS4
"Lords of Shadow 2'ye 4 Puan Vermeniz İçin Aptal ya da Kör Olmanız Gerek" Sesli Komut Odaklı Strateji Oyunu There Came an Echo, Xbox One'a da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

4.3.2014 08:05:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan Neyiniz var sizin? Konu başlığı"Diablo 3 Repair Of The Souls" sizin yazdığınız War Craft 4.Yapmayın Allah aşkına.Neyse benim değinmek istediğimşey bir genişleme paketi "Standart 108TL Collector Edition 225TL.Pahallı değil mi? Şahsen ben seneye almayı düşünüyorum zaten oyunu 120 TL ye almştım bir pakete 108 TL verirsem gece ben yatamam.Para kolay kazanılmıyor.Siz ne diyorsunuz?
http://www.diablofanturkiye.com/temelbilgiler/dft-aral-diablo-iii-ros-ozel-indirimi! Buradan 93 TL'ye de alabilirsin. [:'(] Öyle yaptım, kafam rahat. Sana indirim kodu verecekler. O kod ile Aral'ın kendi sitesinden alacaksın.

setokaibaadnan

4.3.2014 02:24:59

-1
Neyiniz var sizin? Konu başlığı"Diablo 3 Repair Of The Souls" sizin yazdığınız War Craft 4.Yapmayın Allah aşkına.Neyse benim değinmek istediğimşey bir genişleme paketi "Standart 108TL Collector Edition 225TL.Pahallı değil mi? Şahsen ben seneye almayı düşünüyorum zaten oyunu 120 TL ye almştım bir pakete 108 TL verirsem gece ben yatamam.Para kolay kazanılmıyor.Siz ne diyorsunuz?

strangeworld

3.3.2014 22:04:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Blizzard gerçekten efsanesin ama Birde şu Warcraft 4 oyununu bir an önce çıkarsan senden iyisi yok.
warcraft 4 age of mythology 2 the lord of the rings the battle for middle earth 3 baska aklıma gelmedi :) çıksınlar artık :)

RedBearded

3.3.2014 19:02:42

0
Blizzard gerçekten efsanesin ama Birde şu Warcraft 4 oyununu bir an önce çıkarsan senden iyisi yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3: Reaper of Souls
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız