Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3 Betası Nasıl Gidiyor?

Seçilen yetenek artık Skill Rune'ları ile modifiye ediliyor.
 
     En son 2012'nin ikinci çeyreğine ertelenen Diablo 3'ün kapalı betası devam ediyor. Bu beta beraberinde oyun da sürekli değişim içerisinde bulunuyor. Dengelerin sağlanması için uğraşan Blizzard, oyun üzerinde ufak değişiklikler yaptığı gibi köklü değişikliklerde bulunmaktan da hiç kaçınmıyor.
 
     Son güncelleme ile birlikte oyunun Rune sistemi büyük bir değişikliğe uğradı. Önceden beş sınıfın da yetenekleri Rune Stone'lar ile beş farklı şekilde modifiye edilebiliyordu. Artık bu Rune Stone'lar Skill Rune'ları olarak değiştirildi ve artık bu taşlar sağda solda düşürülerek bulunamayacak. Hatta artık eşya bile değiller ve karakterlerinizle seviye atladığınızda bunların kilidi açılacak.
 
     Yapım ekibi bunlarla uğraşmanın ve inventory'de yer kaplamasının eğlenceli olmadığına karar vermiş ve kilidi açılabilir sistem olmasını düşünmüşler. Böylece altıncı seviyeden itibaren her seviyede (Sınır ola 60'a kadar) bir Skill Rune kilidi açacağız. Böyle köklü değişikler yapılmaya devam edildikçe biz Diablo 3'ü biraz zor göreceğiz gibi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
Battlefield 3'de Bunu Yapabilir Misin ? Ghost Recon: Future Soldier'a Yeni Yapımcı Günlüğü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BitirimAbi

19.2.2012 20:29:54

+1
Runelerin parayla satılabilme ihtimali hep kafamı karıştırıyordu ama böylede güzel oldu diyemem.Sadece rune toplamak için diablo 2 de aylarca countess kesip zaman geçiren adam biliyorum.

xLordRealx

19.2.2012 19:28:55

0
Doğru, oyunda envai çeşit ekipman ile haşır neşir olacağız zaten bir de skiller için rune toplamak oyuncuyu fazla uğraştırarak oyunun seri oynanış yapısını kötü yönde etkileyebilirdi. Bu çözüm mantıklı olmuş.

Gilhor

19.2.2012 16:38:31

+3
diablo 2'yi ilk oynadıgımda okumayı yazmayı yeni sökmüştüm şimdi öss'ye hazırlanıyorum.

ShafakCool

19.2.2012 15:18:01

+1
Key bekliyorum hala :)

BSC Misafiri

19.2.2012 15:08:51

0
iyi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız