Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 3 1.08 Yaması Hakkında Yeni Açıklamalar

Legendary düşüş oranının arttırılması sayesinde, artık çalışmalarımızın karşılığını ciddi olarak alabileceğiz.

     Diablo 3'ün özellikle çoklu oyuncu oynanışı üzerindeki değişiklikleriyle göze çarpan 1.0.8 yamasıyla ilgili yeni açıklamalar yapıldı. katlanacak.
 
     Yapımcı Travis Day, yamanın biraz zaman aldığınız ama istedikleri sonuca ulaştığını belirtti. Day'in yorumuyla "Artık Legendary seviyesinde bir silah düştüğünde oyuncular bunun kullanmaya değer bir silah olup olmadığını düşünmek yerine onun ne kadar harika bir silah olduğunu düşünecekler."
 
     Yamayla gelecek diğer yenilikler arasında online oyunlarınızda bekleme sürenizi azaltacak olan meslek hız artışı sayesinde bulduğunuz tarifleri daha hızlı üretebileceksiniz. Ayrıca artık elinizdeki eşyaları satın alacağınız eşya ile anında karşılaştırabileceksiniz. Tasarımcı Wyatt Cheng ise, multi oyunlardaki eşya toplama (farming) konusunda gelişmeler olacağını belirtti. Ama en çok beklenen yenilikler arasında bütün eşyaları anında tanımlayabileceğiniz özellik göze çarpıyor. Bu sayede artık bir zindanın ortasında sırf çantanız atmak istemediğimiz tanımlanamayan bir dolu esrarengiz eşyayla dolduğu için en yakın şehre geri dönmek zorunda kalmayacaksınız.

     Diablo 3'ün 1.08 yamasıyla ilgili henüz resmi bir çıkış tarihi bilinmiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG PS3 PS4
"Yeni Xbox Tamamen Oyunlara Odaklanmıyor" Rapor: SimCity'nin Reklam Çalışmaları Durduruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cs_adolf

9.3.2013 18:42:27

0
sonunda ya legandry item düşüor beş kuruş etmiyor arkadaş sinir edio ya. buna çözüm bulmaları süper olmuşşş en kısa zamanda çıkarsalar

skulz

9.3.2013 16:08:25

0
Umarım söyledikleri doğrusur sandığım bir sürü işe yaramaz legendery ve set dolu zaten item identification Diablo 2 den beri saçma buluyorum. Kardeşim düştümü göster itemi bizde yerdeyken karar verelim alınmaya değer bir item'mi..

Berkay Bekir Köse

9.3.2013 14:37:50

0
Bu oyunu seviyorum :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız