Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devolver Digital Canlı Yayın Etkinliği 10 Haziran'da Yapılacak

 
 
Devolver Digital, 10 Haziran TSİ 01:00'de Devolver Digital Marketing Countdown to Marketing 2022 adlı canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinliği Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Devolver Digital Marketing Countdown to Marketing 2022 etkinliği, 30 dakika sürecek ve en az dört oyun duyurusu oyunculara sunulacak.
 
Öte yandan bu ay birçok stüdyonun katılacağı canlı yayın etkinlikleri yapılacak. Bu doğrultuda Sony Interactive Entertainment, State of Play etkinliğine ev sahipliği yaptı.
 
Önümüzdeki süreçte Acquire, 5 Haziran TSİ 14:00'de Acquire Game Show canlı yayın etkinliğini sunacak. Bunun yanı sıra Geoff Keighley'in sunacağı ve Haziran ayı boyunca devam edecek olan Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliğinde 30'dan fazla yayıncı ve geliştirici yer alacak. Summer Game Fest, 9 Haziran'da başlayacak. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu canlı yayın etkinlik oyun duyuru bsc
SEGA Genesis / Mega Drive Mini 2 Konsolu Duyuruldu Playstation 5 Konsol Satışları 20 Milyona Ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Canlı Yayın Etkinliği
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız